BLOG INTERIOR TIPS

Favo Friday: 10 webshops voor toffe woonaccessoires

1 juni 2017

Het is weer tijd voor Favo Friday! Op Favo Friday deel ik fijne lijstjes met heerlijke inspiratie met je! Deze keer zorg ik dat je goed kunt shoppen dit weekend, want het is weer tijd voor iets nieuws in huis 😉  Daarom heb ik 10 supertoffe webshops voor woonaccessoires op een rijtje gezet. Want wat kun je blij worden van een nieuw kussentje of lijstje aan de muur hè? Precies. Shop till you drop dus!

Ik vind het heerlijk om online te shoppen voor mijn huis. Het moment dat het pakketje wordt bezorgd is altijd een feestje. I know, dat klinkt best triest haha. Maargoed, ik struin dus regelmatig the interwebs af op zoek naar fijne adresjes voor leuke woonaccessoires en andere hebbedingen. Deze wilde ik jullie uiteraard niet onthouden, dus ik heb er 10 op een rijtje gezet. Hier komen ze, in willekeurige volgorde:

Deens.nl

interieur webshop woonaccessoires

Heerlijke woon webshop met een uitgebreid assortiment woon- en lifestyle accessoires waarvan de roots in Denemarken liggen. Fijne merken als Madam Stoltz, Bloomingville en House Doctor!  >> Deens.nl

Athomeliving.nl

woonaccessoires webshop interieur

Eens in de zoveel tijd ga ik weer even kijken op deze webshop, ze hebben altijd hele leuke woonaccessoires! Scandinavische stijl maar ook Nederlanse merken als Urban Nature Culture en Label 51 vind je hier! >> Athomeliving.nl

Wonenmetlef.nl

interieur webshop wonen

Deze webshop ken je waarschijnlijk al wel, hij komt vaak voorbij in bladen. Ze hebben superveel verschillende merken en heel veel woonaccessoires en meubels voor jezelf en de kids. Denk aan Ferm Living, House Doctor, Nicolas Vahé en Zuiver. >> Wonenmetlef.nl

Householdhardware.nl

woonaccessoires webshop interieur

De producten van Household Hardware worden met de hand gemaakt in Marokko en geïmporteerd naar o.a. Nederland. Ik vind echt alles mooi in deze webshop! Ik heb al een (klein) deel van het zwart/witte servies en ik ga vrolijk door met sparen.  >> Householdhardware.nl

Vtwonen.nl

vtwonen interieur wonen webshop

Ik denk dat iedereen het merk vtwonen wel kent, maar ik vond wel dat hij een plekje verdiende in mijn lijst. Ik vind het een fijne webshop omdat ze veel merken hebben (veel keuze!) en ook veel inspiratie beelden delen. >> vtwonen

Wieswonen.nl

interieur webshop wonen

Scandinavisch met een knipoog naar de jaren ’60 en ’70, zo omschrijft Wieswonen de stijl van haar assortiment. Vooral de kussens en plaids zijn prachtig! >> Wieswonen.nl

Tutze.nl

woon webshop interieur

Tutze is een online conceptstore met prachtige woonaccessoires, meubels, sieraden en kleding. Je vindt hier ook merken die je bij andere webshops niet tegenkomt dus hier vind je iets bijzonders! >> Tutze.nl

Leeff.com

interieur webshop wonen

Fijne webshop met originele woonaccessoires. Ze verkopen o.a. Broste Copenhagen, Hübsch en Meraki en laten dat nou merken zijn waar ik blij van word! Hier kun je prima cadeautjes kopen (voor jezelf) >> Leeff.com

Byzenz.nl

woonaccessoires wonen interieur

Mooie webshop met Scandinavische woonaccessoires en stationary. Het idee is dat alles in deze webshop met zorg is uitgezocht en met elkaar gecombineerd kan worden. Prachtige merken als IB Laursen en Bodilson, fijn shoppen hier! >> Byzenz.nl

Sweetlivingshop.nl

woonaccessoires webshop interieur

Deze webshop heeft een breed assortiment, hier vind je woonaccessoires in veel verschillende woonstijlen. Soms zit er net iets tussen wat misschien niet gelijk je smaak is maar wel gaaf staat in combinatie met je eigen stijl. Leuk om rond te neuzen! >> Sweetlivingshop.nl

Als je nu nog niet lekker kan (woon) shoppen dit weekend dan weet ik het ook niet meer! Ik hoop dat er wat shops tussen zitten die je nog niet kende!

Bekijk hier mijn andere Favo Fridays!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply