Wie is The Story Styler?

Hi, wat cool dat je een kijkje komt nemen op mijn site!

Mijn naam is Nadja Hanterink, maar in deze omgeving sta ik ook wel bekend als The Story Styler. Waarom? Omdat ik graag verhalen overbreng, in woord en in beeld. Ik schrijf, style en creëer en daar kan ik niks aan doen.. Dat gaat helemaal vanzelf. Ik ben geboren met een never-ending drive om me te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Ik kijk met een scherp oog voor detail naar de wereld en ik zie zoveel moois!

nadja

Met The Story Styler wil ik bijdragen aan een originele, creatieve en vrije wereld waarin de focus ligt op al het moois om ons heen. Ik geloof in de kracht van woord en beeld, je kunt écht een verschil maken met een goed verhaal.

Mijn verhaal

Mijn verhaal begint in Enschede, waar ik ben geboren (1987) en waar ik Technische Commerciële Textielkunde heb gestudeerd. Na de HAVO wist ik dat ik ‘iets’ wilde doen met mode, maar wat dat precies moest zijn wist ik niet. En wat moet je eigenlijk al vroeg kiezen hè? Na deze opleiding wist ik al een stuk beter welke kant ik op wilde; mijn creativiteit moest gebruikt worden en ik ging Allround Styling studeren aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Dit werd een inspirerende tijd waarin ik veel vrijer leerde te denken en te doen. Een docent wees me op mijn schrijftalent en ik begon met bloggen voor verschillende websites. Terug in Enschede ging ik op zoek naar De Perfecte Baan. En guess what? Ik vond hem niet. Het bleek lastig om al mijn passies onder te brengen in één functie. Ik ging aan de slag als content creator en ik leerde veel bij op dit vakgebied. Ondertussen verbreedde ik mijn kennis en deed ik cursussen op het gebied van taal, grafische vormgeving, fotografie en styling.

The Story Styler

Ik heb mijn kennis en krachten gebundeld en ondergebracht bij The Story Styler. Met veel enthousiasme doe ik nu waar mijn hart ligt: het creëren van een mooi, bijzonder en boeiend verhaal in woord en beeld. Dit doe ik over onderwerpen waar ik blij van word: interior, fashion, lifestyle en travel.

Nadja - The Story Styler

Ik woon en werk in Enschede, maar ik werk ook graag op andere plekken binnen en buiten Nederland. Ik ben freelance inzetbaar voor opdrachten op het gebied van tekstschrijven, bloggen en interieur-, mode- en fotostyling.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkzaamheden? Bekijk dan hier mijn stylingprojecten, voor door mij geschreven teksten moet je hier zijn! Op mijn blog lees je o.a. over hotspots, interieur en ondernemen. Verder kun je me volgen via mijn social media kanalen: op Instagram, Pinterest en Facebook deel ik projecten, nieuws, inspiratie én geef ik een kijkje achter de schermen van The Story Styler.

Via mijn contactgegevens of het contactformulier kun je me bereiken voor offertes, opdrachten, vragen en tips!

 

Neem contact op