BABY BABYKAMER BLOG

Babykamer deel 2: het behang zit erop!

19 februari 2018

Yes, het behang zit erop! Nu begint het ergens op te lijken. Ik heb verschillende ideeën gehad voor het behang dat er moest komen, maar toen ik deze voorbij zag komen op Instagram was ik verkocht. Liefde voor printjes. Ja, ook in de babykamer.

Even serieus, hoe gaaf is dit behang? Het was nog best een klus om leuk unisex behang te vinden zonder dat het te ‘standaard baby-achtig’ was. Maar toen ik de nieuwe printjes van Roomblush voorbij zag komen op Instagram was ik op slag verliefd. Ik heb gelijk een staaltje besteld om te kijken of de kleur niet richting het roze ging (zoals dat al eerder bleek te zijn met behang dat ik had uitgekozen). Maar de panters hebben een mooi zacht oranje/bruin kleurtje en de achtergrond is iets tussen wit, ecru en grijs in. Top!

Ik ben in ieder geval heel blij met deze keuze! Onze witte commode komt voor deze muur te staan, ik heb ook al een goudkleurig rekje gekocht om erboven te hangen. Verder combineer ik vooral zachte kleuren als wit, grijs en vergrijsd groen in de kamer. Wie weet komt er een toefje roze bij, of juist wat stoerder blauw 😉

Op de planning staat nu als eerste het aflakken van het houtwerk (k*tklus) en ik ga ook maar eens op zoek naar mooie gordijnen! Oh en ik heb ook nog geen vloerkleed… Maar volgens mij kunnen baby’s best zonder vloerkleed mocht ik niks leuks vinden 😉 Als het verven klaar is kunnen de meubels op hun plek en kan ik beginnen met inrichten! Accessoires kan ik daarentegen namelijk wel heel goed inslaan.

Op naar de volgende update…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kimberley - Homefreak.nl 13 april 2018 at 7:31 pm

    Wat een gaaf behang zeg voor de babykamer. Niet zo standaard! Ik hou er van. Heb zelf laatst de babykamer omgetoverd tot een stoere meisjeskamer. Daar hebben we ook een eyecatcher muur gemaakt. Zolang het maar niet standaard is 🙂 Ik blijf je volgen!

  • Leave a Reply