BLOG DIY LIFESTYLE

Babyshower decoratie DIY

8 februari 2017
babyshower DIY

Babyshower time! Als je richting de dertig gaat kom je ineens in een andere levensfase. Er komen baby’s. En ze komen niet alleen. In mijn omgeving is er een ware babyboom aan de gang, dit jaar komen er al 4 baby’s bij! 

De eerste babyshower van dit jaar is een feit. Mijn lieve kleine nichtje verwacht in maart een jongetje (babyneefje <3) en natuurlijk moest er een babyshower komen! We hebben een high tea georganiseerd bij Theehuis Sprakel in het Bos (aanrader!), zonder poespas of spelletjes. De aankleding is daar al helemaal passend en superleuk, maar ik wilde wel echt dat je vanaf een afstandje al kon zien dat er een babyboy aan zit te komen 😉 Mijn broertje had nog wat oude speelgoedautootjes van vroeger die ik blauw heb geschilderd en voor op tafel heb ik blauwe center pieces gemaakt. Het meeste heb ik gewoon bij Action gekocht, simpel en goedkoop. Hieronder het stappenplan!

 

Tadaaaa! Ik heb wat kreten op het patroonpapier geprint en vastgemaakt aan een lange satéprikker. Onderin het potje liggen twee waxinelichtjes waar de prikkers stevig ingedrukt kunnen worden.

En zo stonden ze uiteindelijk op tafel tijdens de babyshower bij Theehuis Sprakel in het Bos!

Er is ook bewegend beeld! Bekijk hier mijn allereerste echte video (whaaa)!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply