BABY BLOG MY STORY

BIG news: wij krijgen een kindje!

14 januari 2018

Soms zijn dingen zo groot en bijzonder dat je er eigenlijk geen woorden voor kunt vinden. Dit is zoiets… Maar het is écht waar: Tom en ik worden papa en mama!  

Ja maar… Hoe wat en wanneer??

Tja… where to begin? Tom was al een tijdje klaar voor gezinsuitbreiding, ik was vooral heel druk met andere dingen. Een eigen bedrijf, nieuwe opleiding, nieuw huis… Genoeg te doen! Eigenlijk had ik altijd wel een excuus om nog ‘even’ te wachten en het voor me uit te schuiven. Maar ja, ieder jaar word je ouder en op een gegeven moment begonnen vriendinnen en nichtjes superschattige baby’s op de wereld te zetten… Ik zag dat het leven best wel doorgaat met een baby. Natuurlijk, alles verandert en het is zeker wennen, maar ze deden het eigenlijk supergoed in hun nieuwe rol. Hmm… Zou ik dit dan ook kunnen?

Long story short: op een gegeven moment dacht ik: waar wacht ik nog op? Het perfecte moment gaat nooit komen en je weet ook niet hoe het traject zal gaan. Wie weet zijn we jaren bezig of lukt het niet, het valt gewoonweg niet te plannen. Ik besloot dat ik samen met Tom wel in het diepe durfde te springen. Het moment dat we besloten om ervoor te gaan vond ik al zo bijzonder!

Positieve zwangerschapstest

We hebben heel veel geluk gehad en al vrij snel had ik in oktober een positieve zwangerschapstest in mijn handen. De testen met de streepjes vond ik super onduidelijk (als je lang genoeg staart zie je na een tijdje vanzelf 2 streepjes) dus daar stond ik met een Clearblue test waarop luid en duidelijk stond: ZWANGER.

Wait… what!? Ik ben zwanger. Dit is echt.

DE test met op de achtergrond een foto van ons die ik jaren geleden heb laten drukken op canvas

Wat een geluk en blinde paniek gevangen in één moment. Ik stond in mijn eentje in de badkamer en ik kon het maar niet geloven, dit is ECHT! Vrij snel kwam er gelukkig ook een rust over me heen. De keuze om ervoor te gaan was gemaakt en mijn lichaam was druk om een klompje cellen zich te laten ontwikkelen tot een baby. Onze baby. Het persoontje dat aan het ontstaan was in mijn buik hoorde er gewoon bij.

En nu?

Op dit moment ben ik al ruim 17 weken in verwachting. Al best lang he? We hebben het een tijdje voor onszelf gehouden, maar nu mag de hele wereld het weten! Als alles goed gaat dan komt Junior ons deze zomer versterken. Zo spannend!

Vorige week tijdens ons weekendje Antwerpen

Hoewel mijn blog gericht is op interieur, kan ik het niet laten om ook een beetje baby en mommy in de mix te gooien. Ik heb uiteraard al ideeën (en zelfs al wat meubels) voor de babykamer en er zijn zoveel beslissingen die we nog moeten maken! Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar jullie tips & tricks, want de wereld van de babyspullen is best eh… intimiderend af en toe. Je wilt het beste voor je kind, maar je wil niet de kneus zijn die veel te veel geld uitgeeft aan veel te dure en overbodige babystuff.

Dus als ik mijn ervaringen, ideeën, keuzes en struggles met jullie deel… Zorgen jullie er dan voor dat ik een beetje normaal blijf doen? 😉

Thanks!

Volgende week laat ik jullie zien hoe ik Tom vertelde dat hij vader wordt en onze familie en vrienden dat we een kleintje verwachten! *knippert alvast wat tranen weg* 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Souraya | Binti Home Blog 14 januari 2018 at 5:14 pm

    Wow wat een prachtig nieuws lieverd! Wat kan er veel veranderen in een jaar he? Hihi heel erg van genieten en wens jullie alle liefde en geluk toe!

    • Reply Nadja 16 januari 2018 at 4:56 pm

      Ah lief, dankjewel! Ja we hebben weer alles in een half jaar gepropt inderdaad haha! Genieten volop en zijn heeeel benieuwd naar de komende maanden. Ik wens je niks minder 🙂 Xx

    Leave a Reply