BLOG LIFESTYLE TWENTE

Bloomon workshop bij Stoet Enschede

16 maart 2017

Afgelopen woensdagavond was ik bij de styling workshop van Bloomon bij Stoet in Enschede. Ik heb al een tijdje een abonnement bij Bloomon en ik wist al dat de bossen mooi zijn, maar ik was wel nieuwsgierig naar hoe je nou zelf die bos zo perfect in de vaas krijgt.

advertorial

Er waren twee workshops die avond en ik sloot, samen met een vriendin, aan bij de laatste om 20:15 uur. Bij binnenkomst werd ons koffie of thee aangeboden en mochten we er een taartje of brownie bij uitzoeken. Goed begin! De tafels waren aan elkaar gezet zodat we straks gezellig konden blijven kletsen tijdens het bloemschikken 😉 Ook niet onbelangrijk.

Bloomon workshop

Bloomon workshop

Bloomon bloemstylist

We namen plaats achter de tafels en Margriet (leuke naam voor een bloemstylist) begon te vertellen over de voordelen van Bloomon. Natuurlijk was dit wel een beetje reclame, maargoed ook wel weer logisch bij een Bloomon workshop 😉 Ze vertelde ook over de bloemen, hoe je ze het langste mooi houdt en hoe je ze nou het beste kunt schikken. Ze vertelde wel echt dingen die ik nog niet wist!

Bloomon workshop

Bloomon workshop

Aan de slag

Na de uitleg kregen we onze bloemen en konden we zelf aan de slag. Ik bouwde de bos op zoals me net was uitgelegd en ik moet zeggen, het werkte echt! Ik ga natuurlijk niet precies vertellen wat het geheim is 😉  dat is veel leuker om te leren tijdens een workshop, maar het is echt niet moeilijk. Het was in ieder geval een leuke avond, aanrader om met je moeder of vriendinnen te doen bijvoorbeeld! Lekker kletsen en ondertussen een mooie bos bloemen schikken die je daarna mee mag nemen naar huis.

Bloomon workshop

Bloomon workshop

Bloomon workshop volgen

Toen de bossen eenmaal stonden te shinen in hun vaas konden we ze weer inpakken, dat voelde best wel dubbel. Ik was er best druk mee geweest, haha. Maar voor een goed doel hoor! Er werd ons uitgelegd hoe we de bossen moesten inbinden en verpakken, zodat we ze veilig mee naar huis konden nemen. Ik had al een abonnement bij Bloomon, maar als je die avond een abonnement afsloot dan kreeg je de vaas gratis mee naar huis.

De workshops van Bloomon worden door het hele land gegeven, het was de vorige keren een groot succes in Enschede dus waarschijnlijk komen er ook weer data voor een workshop bij Stoet. Je kunt de geplande workshops en data hier vinden! Een kaartje voor de workshop kost € 30,- en hij duurt ongeveer anderhalf uur. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte als Enschede weer op de planning staat 🙂

Bloomon

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply