BLOG SOCIAL TIPS

Favo Friday: 5 inspirerende Mommy Instagrammers

18 mei 2017

Het is weer tijd voor Favo Friday! Op Favo Friday deel ik mijn favoriete social media accounts of blogs met jullie, fijne inspiratie voor het weekend! Vandaag heb ik 5 superleuke Mommy Instagrammers op een rijtje gezet. Ik heb geen kinderen, maar toch vind ik het leuk om ze te volgen! Een babykamer inrichten lijkt me ongeveer het leukste wat er is. Hier nog niet aan de orde, dus dan leef ik maar lekker mee met deze dames 😉 

@the.babyproject

mommy blogger Instagram inspiratie

@the.babyproject is het (tweede) Instagram account van Mirjam Hart. Mirjam heeft ook een persoonlijk account (@mirjam_hart) waar ik haar op volgde toen ze aankondigde dat ze de ‘babydingen’ ging delen op een ander account, om zo niet alle interieurlovers te spammen met baby- en mama foto’s. Met haar geweldige smaak en duurzame insteek was ik super benieuwd hoe de babykamer eruit zou gaan zien, dus nu volg ik haar op beide accounts. Over een paar weekjes is de baby er (nr 3 al!) en ik ben zo benieuwd hoe ze gaat heten! >> @the.babyproject

@kukeluusje

mommy blogger instagram inspiratie

Achter dit Instagram account zit Ruth, mama van 2 mooie dochters: Lauren en Vieve. Ik kwam haar account tegen toen ze net in verwachting was van Vieve en ik vind haar foto’s zo mooi en haar teksten heel grappig! Ze is heel eerlijk over het leven als mama en beschrijft ook de minder leuke kanten (met veel humor). Daarnaast post ze ook veel outfit foto’s, haar kids hebben een betere garderobe dan ik. >> @kukeluusje

@liefsanique

mommy blogger instagram inspiratie

Anique woont, net als ik, in Enschede en ik ken haar ook persoonlijk. Ze heeft een heel druk jaar achter de rug (huis gekocht, getrouwd, baby gekregen) en is een hele fijne en nuchtere persoonlijkheid. Anique neemt je echt mee in haar leven als verloskundige en mama en is ook eerlijk over de minder leuke veranderingen als je moeder wordt. Ze maakt heerlijk frisse foto’s en schrijft de mooiste verhaaltjes over haar zoontje Kees. >> @liefsanique

 @willieandmillie

mommy blogger Instagram inspiratie

Dit is het enige buitenlandse account in mijn lijstje, het leest toch anders in het Engels maar ik kon hem niet overslaan! Achter dit account zit de Zweedse Marie, mama van Willie en Millie (ja zo heten ze echt, grappig he!) en met baby 3 op komst. En even serieus, wat een bizar mooie kamers hebben deze kinderen… Ik las laatst dat Millie drie kleuren klamboe’s heeft en dat Marie die af en toe wisselt voor een andere sfeer in haar kamertje. Lucky child. >> @willieandmillie

@bramspamblog

Mommy blogger Instagram inspiratie

Het Instagramaccount van Natasja heb ik leren kennen doordat we aan elkaar gekoppeld waren bij een Instaswap. Haar zoontje Bram is de echte ster van haar feed en ik vind hem zo’n leuk en blij kind! Naast de liefdevolle band tussen mama en zoon is er nog iets bijzonders aan dit verhaal. Bram is geadopteerd uit Amerika en de liefde en dankbaarheid spatten echt van dit account af, zo bijzonder! >> @bramspamblog

Zo, jij kunt weer met een nieuwe dosis Mommy Instagram inspiratie het weekend in! Weet je nog andere supercoole social accounts die ik moet volgen? Let me know! Nog meer inspiratie nodig? Hier vind je 5 toffe interieur Instagram accounts en 5 mustfollow YouTube accounts!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marleen 19 mei 2017 at 7:56 am

  Leuk om te lezen! Sommige kende ik ook al en sommige ook nog niet!
  Thnx voor de tip!
  Xx
  @homestyleen

  • Reply Nadja 19 mei 2017 at 8:00 am

   Thanks Marleen, altijd leuk nieuwe inspi! Xx

  Leave a Reply