BLOG SOCIAL TIPS

Favo Friday: 5 mustfollow YouTubers

11 mei 2017

Het is weer tijd voor Favo Friday! Op Favo Friday deel ik mijn favoriete social media accounts met jullie, fijne inspiratie voor het weekend! Vandaag heb ik 5 superleuke YouTube accounts op een rijtje gezet die ik zelf ook trouw volg. Er zit niet echt een lijn in van 1 bepaald onderwerp, ik volg mensen en verhalen die me aanspreken. En dat gaat over ondernemen, interieur, fit worden en het krijgen van een drieling. Duh.

De Huismuts

De HuismutsBeeld van dehuismuts.com

Ik ben fan van Rachel! Ze vlogt als De Huismuts over haar dagelijks leven in Amsterdam met verloofde Willem, dochtertje Pip en hond Dibbes. Ze is heel open en vooral ook heel grappig! Ik kijk elke week trouw (en Tom kijkt stiekem mee). >> De Huismuts

Triplets by Tas & Vil

Triplets by Tas & VilBeeld van facebook.com/tripletsbytasandvil

De naam zegt het eigenlijk al, maar op dit kanaal volg je Tas en Vil en hun drieling (!). De drieling is pas geboren en ze delen superveel in hun vlogs (zelfs de bevalling!). Ik vind het een leuk stel om te volgen en natuurlijk interessant om te zien hoe dat allemaal gaat met een drieling! >> Triplets by Tas & Vil

Annic van Wonderen

Annic van WonderenBeeld van annicvw.com

Ik ben Annic gaan volgen toen ik me aan het oriënteren was voor mijn eigen bedrijf, ze is een succesvolle onderneemster en ik leerde veel van haar boek en video’s. Nu volg ik haar vlogs ook om haar dagelijkse leven te volgen aan de Amsterdamse gracht met verloofde Robert. >> Annic van Wonderen

In Love With Health

In Love With HealthBeeld van inlovewithhealth.com

Ik bezoek de website van In Love With Health al heel lang, voornamelijk voor recept- en workout inspiratie. Sinds kort volg ik Lisa ook op haar YouTube kanaal. Mooi om te zien hoe gepassioneerd ze is en blijft inspireren en vernieuwen! >> In Love With Health

Binti Home

Binti HomeBeeld van bintihome.com

Ik heb Souraya vorige week vrijdag ook al genoemd in Favo Friday, maar haar vlog volg ik ook trouw! Ze is net getrouwd en heeft een prachtig huis ingericht in Egypte. Daarnaast geeft ze ook tips om je eigen huis mooi te stylen. >> Binti Home

Zo, dat waren mijn favoriete vloggers van dit moment!
Wie volg jij allemaal? Misschien doe ik nog inspiratie op!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Souraya - Binti Home Blog 14 mei 2017 at 8:42 am

    Heel erg lief van je dat je mij noemt! Echt super om te lezen. Ik ben weer bezig met een nieuw video format dus stay tuned! 🙂

    • Reply Nadja 14 mei 2017 at 3:42 pm

      Oh leuk, ik ben benieuwd! X

    Leave a Reply