BLOG SOCIAL TIPS

Favo Friday: 5 toffe interieur Instagram accounts

4 mei 2017

Vandaag introduceer ik een nieuw item op The Story Styler: Favo Friday. Bekt wel lekker toch? 😉 Op Favo Friday deel ik mijn favoriete social media accounts met jullie, fijne inspiratie voor het weekend! En ik start met mijn passie, mijn eerste liefde op Instagram: interieur inspiratie accounts. #kwijl #komtvastnogeendeel2

@marloeswonen

instagram interieur inspiratie

Dit is een van de eerste accounts die ik ging volgen toen ik me als nietsvermoedende leek aanmeldde op Instagram. Wat een prachtige styling en inspirerende foto’s! Echt zo’n huis waar je een beetje jaloers op kunt worden; lekker licht met hele fijne natuurlijke kleuren en materialen. Grappig detail: ze heeft echt àltijd hakken aan. Een bron van inspiratie, dus volgen als je dit nog niet deed >> @marloeswonen

 

@bintihome

Instagram interieur inspiratie binthome

Misschien ken je het Instagram account van Souraya al wel, want met @bintihome is ze inmiddels een soort van Insta celebrity. Haar interieurstijl kenmerkt zich door Egyptische invloeden en haar voorliefde voor kleur. Haar lievelingskleuren combineert ze altijd heel fijn met wit. Ze heeft een nieuw huis in Egypte met haar man dat ze weer prachtig heeft ingericht! Als ik haar feed bekijk heb ik ook zin om kleur toe te voegen aan mijn praktisch kleurloze interieur. #veranderdrang #hetisooknooitgoed >> @bintihome

 

@coeurrated

Instagram interieur inspiratie

Dit is het Instagram account van Mariandel, voorheen @googlesenvoozels. Ik volg haar al heel lang en ik word altijd blij van haar frisse, vrolijke foto’s! Ze is Nederlands maar inmiddels naar Australië verhuisd, ook daar heeft ze weer een prachtig paleisje gecreëerd. Naast haar fijne interieurplaatjes heeft ze ook een goed gevoel voor humor en maakt ze dingen niet mooier dan ze zijn. Leuk om te volgen voor wooninspiratie èn om haar grappige oneliners te lezen! >> @coeurrated

 

@nikigem

Instagram interieur inspiratie

Hoe mooi is het huis van Gemma? Haar feed staat vol met plaatjes van haar lichte, Scandinavische interieur met zachte kleuren en geometrische vormen. De combinatie van wit, een beetje zwart, blond hout en zachte kleuren vind ik echt prachtig! Echt een aanrader om inspiratie op te doen voor je eigen huis. En heel toevallig woont ze ook nog eens bij mij om de hoek. >> @nikigem

@ensuus

Instagram interieur inspiratie

Het account van Suzanne volg ik ook al sinds ik jaren geleden voor het eerst een kijkje kwam nemen op Instagram. Haar feed staat vol met frisse interieur- en lifestyle foto’s en is heerlijk om door te scrollen voor inspiratie. Veel wit in combinatie met design, kleur en natuurlijke materialen. Perfect gestyled en op elkaar afgestemd. Heerlijk! >> @ensuus

Ik hoop dat er accounts tussen zitten die je nog niet kende en waar je weer nieuwe inspiratie op kunt doen! Op zoek naar nog meer wooninspiratie? Kijk dan even hier. Heb je zelf een mooi IG account of een goeie tip? Let me know! In de volgende Favo Friday deel ik ook weer nieuwe inspi met je op het gebied van social media accounts!

Fijn weekend! Xx

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply