BLOG MY STORY

Happy NEW year!

4 januari 2018

Tegen het einde van het jaar ben ik in mijn hoofd al bezig met afsluiten. Uiteraard met het afsluiten van het afgelopen jaar, maar ook met dingen die ik in het nieuwe jaar anders wil gaan doen. Op de één of andere manier voelt het voor mij nog lekkerder om met nieuwe dingen te beginnen op 1 januari 2018, alsof je dan écht opnieuw kunt beginnen. Het zit allemaal in mijn hoofd, I know, maar ook dit jaar ga ik gebruik maken van deze neurotische karaktertrek 😉

Dit jaar ga ik écht…

Ken je dat? Goede voornemens die je eigenlijk ieder jaar hebt en die ieder jaar na een tijdje weer verslonzen (hallo sportschool-mensen kennen jullie me nog)? Natuurlijk ga ik dit jaar écht aan de bak om fit en strak en sterk te worden. Oh, en nog gezonder eten, meer sparen, meer rekening houden met het milieu, (nog) minder vlees eten en mijn afval beter scheiden. Ja, dat ga ik dit jaar doen. En omdat we een nieuw huis hebben ga ik dit jaar ook echt het huishouden veel beter bijhouden. Zeker weten! Ja, dit jaar word ik dan eindelijk The Perfect Housewife. Tom, you lucky man!

Nee maar écht!

Oke oke, de kans dat bovenstaande op 31 december 2018 nog steeds van kracht is is nihil, maar we gaan er wel voor! Naast mijn persoonlijke goede voornemens, heb ik op zakelijk gebied ook wat veranderingen en verbeteringen op de planning staan. Ik ben nu 1 jaar trotse eigenaar van The Story Styler en dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Dingen uitproberen, kijken wat werkt, voelen wat niet werkt en soms een risico durven nemen. Ik ben trots op waar ik nu sta, maar ik ben nog niet tevreden.

Ik heb inmiddels twee strategische sessies gehad over mij en mijn bedrijf en dat was zo fijn en verhelderend! De koers wordt steeds duidelijker en daardoor krijg ik ook weer meer energie om er voor de volle 100% voor te gaan. Niet alleen heb ik veel duidelijker voor ogen wie mijn klanten zijn voor freelance opdrachten, maar ook de blog krijgt meer focus. Ik merkte dat ik teveel wilde en deed, waardoor voor mij (en waarschijnlijk voor jullie ook) de focus een beetje kwijt was. Maar, jullie zijn er nog en dat is het belangrijkste!

The Story Styler in 2018

Zoals gezegd gaat de blog meer focus krijgen, en wel op interieurgebied. Ik ga veel meer delen over ons nieuwe huis, ons interieur en de keuzes die maak (en waarom ik dat doe). De hotspots gaan er helaas af. Sometimes you have to kill your darlings… Jammer, maar voor mijn gevoel een goede beslissing! De blog wordt in ieder geval een stuk persoonlijker en (nog) eerlijker.

Ik begin met een supergoed gevoel en vooral met veel energie en vertrouwen aan 2018. We gaan er een mooi jaar van maken en ik hoop dat ik jullie weer mag inspireren het komende jaar. Heel erg bedankt voor het meeleven en al jullie lieve (en soms kritische) reacties! Ik vind het nog steeds zo bijzonder dat zoveel mensen de moeite nemen om mijn blogs te lezen, jullie zijn geweldig!

Dus, lieve lezers, ik wens jullie een prachtige start van 2018. Geniet van de kleine dingen, zorg goed voor elkaar en maak je dromen waar!

BIG NEWS!

Bovenstaande is nog niet alles wat er gaat veranderen op The Story Styler… Er komt nog een grote verandering aan waarover ik jullie volgende week meer ga vertellen. Stay tuned… (SPANNEND!) 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Souraya | Binti Home Blog 9 januari 2018 at 8:50 am

  Wat heerlijk geschreven en vind het zo tof om te zien hoe jij je keuzes maakt in het ondernemen. Vooral doen waar jij je goed bij voelt! ☺️ Liefdevol en inspirend 2018 toegewenst!

  • Reply Nadja 9 januari 2018 at 9:20 am

   Thanks Souraya! Wat een prachtig compliment! Ik wens jou ook een succesvol en inspirerend 2018, geniet ervan je doet het zó goed! X

 • Reply Wendy 5 januari 2018 at 10:20 am

  Je bent een topper Nadja! Voor jou ook alle goeds in 2018. Dat dit een super mooi jaar mag worden voor zowel The Story Styler als privé.

  Dikke knuf!

  • Reply Nadja 9 januari 2018 at 9:21 am

   Dankjewel lieve Wendy! Jij ook een prachtig 2018, op naar nieuwe avonturen! Liefs

  Leave a Reply