BLOG HOTSPOTS TWENTE

Kleurrijke hotspot in Almelo: De Zoete Bezigheid

4 juni 2017

Ik heb weer een hotspot getest, deze keer ging ik high tea-en met mijn nichtje bij De Zoete Bezigheid in Almelo! Ik kreeg tijdens de Local Sunday Market een flyer van De Zoete Bezigheid toen ik poffertjes bestelde en ik was verbaasd dat ik nog nooit van deze zoete hotspot in Almelo had gehoord. Tijd om eens langs te gaan dus! 

advertorial

Altijd als ik in Almelo kom verwonder ik me weer over de prachtige oude panden, het is echt een mooie stad! De Zoete Bezigheid zit in de binnenstad en ziet er van buiten al gezellig uit. Je kunt hier niet alleen genieten van een high tea, maar ook sieraden maken en leuke hebbedingen shoppen!

hight tea twente almelo

Het was een heerlijke dag dus we besloten om lekker buiten te gaan zitten. We mochten een smaak thee uitzoeken (fris mocht ook) en de eerste gang bestond uit een scone met clotted cream en jam. Mmmm….

hotspots almelo twente

Als dit alles was dan was het ook goed geweest haha! Maar er kwam nog een etagère gevuld met heerlijke zoete hapjes op tafel. Natuurlijk hebben we ons best gedaan om die ook leeg te krijgen 😉

zoete hotspot twente

high tea twente

Binnen is er veel plek om te zitten en achterin staat een grote tafel voor workshops of grotere groepen (kinderfeestjes of babyshowers bijvoorbeeld). Overal waar je kijkt staat, hangt of ligt iets. Er staan kasten vol met kralen, bedeltjes en alles wat je nodig hebt om sieraden te kunnen maken. Ik moet zeggen, er zaten superveel leuke bedeltjes bij! Ik zag palmboompjes, schelpjes en ragfijne kettinkjes… Daar kun je wel wat moois mee maken volgens mij 🙂

twentse hotspot almelo

workshop sieraden maken almelo

workshop sieraden maken almelo

We hebben echt genoten van de high tea, helemaal omdat we lekker buiten konden zitten op het terras! Ik kan me goed voorstellen dat je hier na een workshop sieraden maken weggaat met een mooi sieraad dat je ook echt gaat dragen. Superleuke hotspot dus voor vriendinnen, moeders, kinderfeestjes en babyshowers!

De Zoete Bezigheid
Kerkstraat 10 Almelo

Bekijk hier meer hippe Twentse hotspots!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply