BLOG DIY INTERIOR

Ikea hack: diy eucalyptus krans

21 februari 2017
ikea hack diy wanddecoratie

Soms is het leven zo simpel… Ik heb een paar maanden geleden de Lattjo hoepelset van Ikea gekocht met het idee dat ik er vàst nog wel een keer een mooi diy-project van kon maken. Mijn fout was dat ik er geen concreet plan mee had. Natuurlijk bleven ze zielig in een hoekje staan, eigenlijk was ik de hoepels en het project een beetje vergeten. 

Maar tijdens mijn wekelijkse dagelijkse rondje Pinterest stuitte ik op een leuke diy met een hoepel. Yay, dat kan ik ook wel! Er stond nog een bosje eucalyptus uit te drogen op de vaas, dus die kon ik mooi gebruiken. De takken heb ik met ijzerdraad vastgemaakt, zo kan ik ook nog eens wisselen of er bijvoorbeeld bloemen bij in doen. Het was echt heel gemakkelijk, jij kan dit ook!

Ikea hack DIY muurdecoratie

DIY Ikea hoepel muurdecoratie
DIY Ikea hack

Je ziet het ijzerdraad op sommige stukken wel zitten, maar omdat het licht van kleur is vind ik dit niet heel storend. Ik heb wel wat blaadjes bewaard om erop te kunnen plakken als het me toch begint te irriteren 😉

Slaapkamer zolder bohemian

Ik heb lang getwijfeld over wat ik boven ons bed wilde, moest er een hoofdbord komen of misschien toch een kleurtje op de muur? Ik wilde eigenlijk (nog) geen afscheid nemen van de witte muren… Het geeft zoveel rust en ruimte! Wat mij betreft is deze ‘krans’ de perfecte oplossing 🙂

Wat vinden jullie ervan?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Miranda kloppenburg 24 februari 2017 at 8:16 am

  Heel mooi!! Creëert een heel rustig sfeertje zo! Love it

  • Reply Nadja 24 februari 2017 at 4:58 pm

   😀 Dankjewel Miranda!

 • Reply Sylvia 22 februari 2017 at 9:49 am

  Heel erg leuk!!

  • Reply Nadja 22 februari 2017 at 10:00 am

   Thanks Sylvia! 🙂 Xx

 • Reply Lisette 22 februari 2017 at 8:58 am

  Goed bedacht Nadja! Staat heel mooi!

  • Reply Nadja 22 februari 2017 at 9:00 am

   Dankjewel Lisette! 😀

 • Reply Eefje 22 februari 2017 at 8:27 am

  Wat ontzettend gaaf Nadja! Ik ga je schaamteloos kopieëren…. op naar de Ikea😂

  • Reply Nadja 22 februari 2017 at 8:53 am

   Dankjewel! Tuurlijk, leuk toch dat ik je kan inspireren 😀 Succes, ik ben benieuwd! X

  Leave a Reply