INTERIEURADVIES WERK

Interieuradvies nieuwbouwhuis Utrecht

14 juni 2017

Voor een nieuwbouwhuis in Utrecht maakte ik een interieuradvies. Doordat er een afstand zat tussen de klant en mij, hebben we ervoor gekozen om via een Pinterest bord te kijken welke stijlen hen aanspraken. Dit werkte heel goed! Aan de hand van hun woonwensen, woonsmaken, bestaande meubels die mee worden verhuisd èn mijn eigen input heb ik een advies gemaakt voor kleuren, vloeren, meubels en woonaccessoires. Door gebruik te maken van de shopping pages kan de klant in een handomdraai shoppen wat hij/zij nodig heeft.

Het huis is nog in aanbouw, ik ben heel benieuwd naar het resultaat! De klant is in ieder geval heel blij met het interieuradvies,  het fungeert als leidraad bij het maken van keuzes voor hun toekomstige droomhuis!

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma 10 november 2017 at 1:53 pm

    Wat een ontzettend leuke blog heb je! Ik ben een interieuradviseur in opleiding en ben echt ontzettend geïnspireerd door je manier van aanpak. Ik krijg gelijk weer allerlei leuke ideeën voor mijn volgende project! Keep on going het ziet er super gaaf uit allemaal!!

  • Leave a Reply