BLOG HOTSPOTS TWENTE

Italian high tea van Puur Deliz (+ winactie!)

5 april 2017

Pasen is just around the corner en de tijd van brunches, lunches en high tea’s is weer aangebroken. Yay! Nu kennen we die geijkte hapjes wel een keer, ik vond het tijd voor iets anders! Dus ik organiseerde een Italian high tea voor mijn vriendinnen bij mij thuis, met een beetje van mezelf en een beetje veel van Puur Deliz.

advertorial

Een van de leukste dingen aan het organiseren van een high tea is (naar mijn mening) het stylen van de tafel. Ik ben gek op servies en ik vind het zo gezellig staan als de tafel netjes gedekt is. Ik kies voor een lente/Pasen thema, maar ik zorg natuurlijk wel dat de kleuren matchen met de rest van mijn (kleurloze) interieur 😉 Een paar takjes eucalyptus zorgen al gelijk voor een fijne sfeer!

pasen tafeldekken

Pasen tafeldekken

Puur Deliz

Redelijk onmisbaar bij een high tea zijn natuurlijk thee en kleine snacks en hapjes. En dat vind ik dan zelf weer wat minder leuk om heel veel tijd aan te besteden. Zoals gezegd besteed ik die tijd liever aan het perfectioneren van de tafel… En daarom is Silvia van Puur Deliz mijn reddende engel! Silvia kan namelijk heel goed koken en bakken.

Het concept van Puur Deliz is simpel maar oh zo fijn: Silvia maakt Italiaanse homecooked maaltijden die je thuis alleen nog maar in de oven hoeft te zetten. Lekker, vers en lokaal eten dat je kunt afhalen of dat zelfs wordt bezorgd! Ik ben fan. En om het nog beter te maken: je kunt nu ook een Italian High Tea bestellen! En dat deed ik dus.

Pasen high tea

Italian High tea

Ik was heel benieuwd naar wat nou het verschil was tussen de Italian High Tea en de ‘gewone’ high tea’s die ik eerder wel eens heb gehad. Wat zou er nou typisch Italiaans aan zijn? Ten eerste, je zult niet verhongeren! Wij hebben alles in etappes op gekregen omdat het zo lekker was, maar het was echt meer dan genoeg. De high tea bestaat uit 5 hartige en 4 zoete hapjes, thee en koude gezoete espresso. Het wordt bezorgd in een stoere houten kist, inclusief glazen, bestek en servies. Handig voor als je buiten wilt high tea-en (high teaën, high teaén?).

En ja, alles was lekker. Van de caprese-spiesjes, Italiaanse rijst en broodjes parmaham met parmezaanse kaas tot de homemade canoli, potjes Zuppa Inglese en de heerlijke taartjes met frambozen. Oh my! Dit wil je gewoon.

Puur Deliz high tea

Puur Deliz Italian high tea

Italiaanse high tea

Puur Deliz high tea

High tea Enschede

Winnen!

Ja hoor, ik mag een Italian High Tea voor 4 personen weggeven! En ik kan me voorstellen dat je al een beetje zit te kwijlen na bovenstaande foto’s 😉 Dus dit is wat je moet doen:

  • Like Puur Deliz op Facebook
  • Like The Story Styler op Facebook (had je natuurlijk allang gedaan)
  • En tag 3 personen onder het Facebook bericht waarmee jij je Italian High Tea zou willen delen!

De high tea wordt gratis bij je thuis bezorgd als je in Enschede woont, daarbuiten in overleg.

De winnaar wordt op Goede Vrijdag, 14 april om 12 uur bekend gemaakt! Heel veel succes!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Winactie Puur Deliz Italian High Tea van The Story Styler - PuurDeliz 12 april 2017 at 5:29 pm

    […] blogje over en maakte prachtige foto’ s van haar tafelstyling en de Italian High Tea. Klik hier om haar blog hierover te lezen en maak kans op een Italian High Tea voor 4 personen! Vrijdag 14 […]

  • Leave a Reply