BLOG INTERIOR STYLING

Shoplog: posters van Juniqe (+ shoptegoed winnen!)

2 maart 2017

Het isΒ weer tijd voor verandering! Misschien toch een beetje last van lentekriebels πŸ˜‰ Β Ik heb wat geschoven in de woonkamer en er kwam een muurtje vrij. Tijd om voor mooie prints te shoppen bij Juniqe!

advertorial

Posters shoppen bij Juniqe

In mijn vorige post schreef ik al over mijn 3 favoriete webshops voor posters en printsΒ en in mijn top 3 stond o.a. Juniqe. Nu had ik het geluk dat ik mocht shoppen bij Juniqe voor mijn lege muur… #luckygirl Ik kan uren over die webshop struinen en ik blijf nieuwe mooie prints ontdekken. Alleen nogΒ even een keuze maken!

Print muurdecoratie interieur

Ik was meteen verliefd op deΒ Flowers and Tights poster van Christoph Abatzis. De vrouwelijkheid en de kleuren in de foto vind ik echt prachtig! Deze poster bestelde ik in de maat 40×60 cm, inclusief zwarte lijst.

muur inspiratie interieur

Ik wilde niet teveel van hetzelfde dus ernaast koos ikΒ voor de abstracte Graphic 89 poster vanΒ Mareike BΓΆhmer. Deze bestelde ik lekker groot, 60×90 cm. Thuis had ikΒ nog een houten lijst van Ikea in deze maat, dus deze print bestelde ik zonder lijst.

 Poster muurdecoratie interieur

Superblij met deze combi, hij ligt niet voor de hand maar de kleuren passen mooi bij elkaar (en mijn interieur). Ik zat nog even te scrollen door de webshop en ik kwam de Endless Summer poster tegen vanΒ Studio Nahili. Alleen de naam al! Ik kan niet wachtenΒ op die heerlijk warme avonden die eindeloos lijken te duren.. Dus die ging ook in mijn mandje πŸ™‚ Β Oeps.

interieur inspiratie muur juniqe

Win shoptegoed van Juniqe!

Heb je ook zin om te gaan shoppen bij Juniqe? Dan heb ik goed nieuws voor je πŸ˜€ Β  Ik mag namelijk € 50,- shoptegoed weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is The Story Styler en Juniqe te volgen op Facebook en/of Instagram en even onder mijn bericht op Facebook of Instagram laten weten welke print(s) jij op het oog hebt! >>Β Je shopt ze hier!

Zaterdag 11 maart om 12 uur maak ik de winnaar bekend!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply