BLOG INTERIOR STYLING

Shoplog: posters van Juniqe (+ shoptegoed winnen!)

2 maart 2017

Het is weer tijd voor verandering! Misschien toch een beetje last van lentekriebels 😉  Ik heb wat geschoven in de woonkamer en er kwam een muurtje vrij. Tijd om voor mooie prints te shoppen bij Juniqe!

advertorial

Posters shoppen bij Juniqe

In mijn vorige post schreef ik al over mijn 3 favoriete webshops voor posters en prints en in mijn top 3 stond o.a. Juniqe. Nu had ik het geluk dat ik mocht shoppen bij Juniqe voor mijn lege muur… #luckygirl Ik kan uren over die webshop struinen en ik blijf nieuwe mooie prints ontdekken. Alleen nog even een keuze maken!

Print muurdecoratie interieur

Ik was meteen verliefd op de Flowers and Tights poster van Christoph Abatzis. De vrouwelijkheid en de kleuren in de foto vind ik echt prachtig! Deze poster bestelde ik in de maat 40×60 cm, inclusief zwarte lijst.

muur inspiratie interieur

Ik wilde niet teveel van hetzelfde dus ernaast koos ik voor de abstracte Graphic 89 poster van Mareike Böhmer. Deze bestelde ik lekker groot, 60×90 cm. Thuis had ik nog een houten lijst van Ikea in deze maat, dus deze print bestelde ik zonder lijst.

 Poster muurdecoratie interieur

Superblij met deze combi, hij ligt niet voor de hand maar de kleuren passen mooi bij elkaar (en mijn interieur). Ik zat nog even te scrollen door de webshop en ik kwam de Endless Summer poster tegen van Studio Nahili. Alleen de naam al! Ik kan niet wachten op die heerlijk warme avonden die eindeloos lijken te duren.. Dus die ging ook in mijn mandje 🙂  Oeps.

interieur inspiratie muur juniqe

Win shoptegoed van Juniqe!

Heb je ook zin om te gaan shoppen bij Juniqe? Dan heb ik goed nieuws voor je 😀   Ik mag namelijk € 50,- shoptegoed weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is The Story Styler en Juniqe te volgen op Facebook en/of Instagram en even onder mijn bericht op Facebook of Instagram laten weten welke print(s) jij op het oog hebt! >> Je shopt ze hier!

Zaterdag 11 maart om 12 uur maak ik de winnaar bekend!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply