BLOG INTERIOR MY STORY

Shoppen voor het nieuwe huis

21 september 2017

Het moment dat we de sleutel krijgen komt steeds dichterbij en dat betekent dat er geshopt moet worden! Nouja, eigenlijk betekent dat dat we alles alvast moeten inpakken voor de verhuizing en dat we schilders en loodgieters moeten regelen voor de eerste week. Laten we dat nu (bijna) allemaal al netjes geregeld te hebben, dus ik mag los! 

In mijn vorige blog heb ik het al gehad over de meubels die we hebben uitgezocht. Eigenlijk zijn we qua grote dingen wel klaar, dus nu mag ik me storten op de woonaccessoires. Mijn favoriete taak! Ik heb de afgelopen jaren zelf al een mooie voorraad aangelegd, maar toch zijn er altijd weer nieuwe dingen die je moet hebben toch? 😉

Vloerkleden

Ik kon me niet inhouden en heb al twee kleine vloerkleden gekocht. De zwart/ecru loper is een vondst in de sale van wehkamp. Een koopje! Mijn idee is om deze op de overloop van de 1e verdieping te leggen, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij ergens anders eindigt 😉

bohemian vloerkleed wonen interieur

Het luipaard kleed is van Doing Goods en heb ik gekocht bij Sissy-Boy. Ik had niet echt een speciale plaats in gedachten, maar ik moest hem gewoon hebben. Love at first sight!

Woonkamer

Het vloerkleed dat bij de bank komt te liggen is nog niet gekocht. Ik vind het jammer om een groot rechthoekig kleed op de vloer te leggen in de voorkamer, dus we gaan hoogstwaarschijnlijk voor rond. De vloer wordt wit en de bank is een kiezelkleur, dus ik zit te denken aan een zwart rond kleed. Het liefst wollig en grof gebreid. Na lang zoeken heb ik een adres gevonden waar ik er een op maat kan laten maken voor een prima prijs: Schapenvacht & Lifestyle. Nu nog even 100% zeker zijn van de kleur en dan bestellen!

Wanddecoratie

Qua wanddecoratie heb ik uiteraard ook al wat dingen gekocht. Bij Loods 5 vond ik een mooi rond object van houtsnijwerk. De zwarte ronde borduurring met kraaltjes is van House Doctor. Ik denk dat het een verzameling wordt van cirkels aan de muur, misschien nog een leuk bordje en/of een leuke mand erbij en klaar!

Wanddecoratie woonaccessoires trend najaar

Trendkleur roze

Dit is mijn eerste vangst uit de nieuwe collectie van Sostrene Grene, er zaten weer veel leuke dingen tussen! Warme tinten als (oud-) roze, terracotta en bruin zijn helemaal hot dit najaar en ik moet zeggen dat ik er ook wel heel blij van word. Ik mocht van mezelf alvast een klein beetje roze inslaan voor in het nieuwe huis.

Goud

Ik heb ooit een uitstapje gemaakt naar koper, maar verder ben ik eigenlijk altijd al van de goudkleurige woonaccessoires geweest. Vooral met materialen als velours en linnen vind ik het echt een topcombinatie. Dus ik neem mijn goudkleurige accessoires vrolijk mee naar ons nieuwe huis en ik shop ook nog even verder. Kijk deze veel te coole wandhaak van Doing Goods (gekocht bij Sissy-Boy).

wonen goud messing interieur

 

We zijn al druk bezig met inpakken en opslaan, dus een deel van mijn nieuwe aankopen zit al in dozen. Dit is nog maar het topje van de ijsberg 😉  In ieder geval nu weer een kleine update en ik blijf jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Annelies Dorsman 22 september 2017 at 8:51 pm

  Heel tof allemaal!!

  • Reply Nadja 25 september 2017 at 12:47 pm

   Dankjewel! Heb echt zin om te beginnen 😀

 • Reply Food Love and Happiness 22 september 2017 at 2:45 pm

  Haak met een K moest dan zijn natuurlijk 😉

  • Reply Nadja 25 september 2017 at 12:48 pm

   Haha snap ik! Ja die haak moest ik gewoon hebben, vind ik vanzelf wel een mooie plek voor 😉

 • Reply Food Love and Happiness 22 september 2017 at 2:45 pm

  Mooi hoor! Die wandhaal is favoriet 👌🏻

 • Leave a Reply