BLOG INTERIOR TRENDS

ShowUP event: mijn favorieten!

8 september 2017

Afgelopen zondag en maandag was het weer tijd voor de ShowUP, een inspirerende inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen in de Expo Haarlemmermeer. Ik word altijd blij van dit soort events, lekker veel inspi bij elkaar! Ik kom er uiteraard niet om in te kopen, maar ik kan wel nieuwe merken (en mensen) leren kennen en vooral veel nieuwe inspiratie opdoen. En dat kwam best goed uit met het nieuwe huis in het verschiet… 😉 

Ik heb dit keer daarom de deelnemers op een rijtje gezet waarbij ik items heb gezien die ik wel zie in ons nieuwe interieur. Dus geen algemene samenvatting, maar echt alleen de merken die mij persoonlijk aanspreken 🙂 Komen ze!

Creative Lab Amsterdam

Ik kende Creative Lab Amsterdam al van de mooie kaarten, maar sinds kort hebben ze ook behang. En laten wij nou net hebben besloten dat we voor een kek behangetje gaan in ons nieuwe toilet. Ze hebben superveel mooie prints, maar wij gaan voor de reigers op de zwarte achtergrond. Want zeg nou zelf, hij is gewoon supervet. Ik kan niet wachten, love it!

Creative Lab Amsterdam ShowUP 2017

Doing Goods

Ik vind alles mooi en ik wil alles hebben. De dierenprintjes, de gedetailleerde goudkleurige accessoires en de etnische kleuren en prints… Oh en laten we ook niet vergeten dat ze zorgen voor goede werkomstandigheden en locale projecten steunen. Ik ben fan van Doing Goods! Wat er zeker op mijn verlanglijstje ging? Die gave kaars stekers! Subtiel, doeltreffend en typisch Doing Goods.

Doing Goods ShowUP 2017

Doing Goods ShowUP 2017

Rockstyle

Wat een gaaf concept! Ik kende het merk Rockstyle nog niet, ook wel leuk om weer eens iets compleet nieuws tegen te komen. Bij Rockstyle vind je supergave rocks oftewel (edel-)stenen voor je interieur. Wat mij meteen opviel was de ‘Water on the Rocks’, 3 stenen in een mooie kleurencombi die je onderin je vaas kunt leggen. De edelstenen geven energie af waar je bloemen dan weer baat bij hebben: staat mooi èn heeft een doel. De Giftbags en de Kids B-day Rocks zijn superleuke en originele cadeautjes!

Rockstyle ShowUP 2017

Rockstyle ShowUP 2017

Catchii

In ons nieuwe huis komt een servieskast te staan en laat ik nou net het perfect servies te hebben gespot bij Catchii! Zo gaaf! Vooral die met de panter vind ik echt supertof (jaha ik heb iets met panterprintjes nou en 😉 ). Een leuk detail is dat de illustraties doorlopen als je een onderbord en een dinerbord combineert. Check, weer een voor op de lijst!

Catchii ShowUP 2017

Catchii ShowUP

Soxs

Ik weet het, niet echt een interieur item, maar wel eentje waarvan ik zeker weet dat ik er de hele herfst èn winter plezier van ga hebben! Als blogger heb je soms gelukjes, zo ook bij Soxs want ik mocht een paar schapenwollen sokken uitproberen. Dat doe ik alleen als het product echt bij me past… Nou, deze sokken passen perfect bij mijn steenkoude ijsklompen de komende maanden 😀 Ik blij, Tom blij 😉  Ook leuk als cadeau, want ze komen in een mooi doosje (ook voor baby’s, kids en newly weds), ik kan niet wachten tot ik ze kan testen op mijn nieuwe bank!

Soxs ShowUP 2017

Soxs ShowUP 2017

Jurianne Matter

Het is geen geheim dat ik gek ben op papier, dus de prachtige kunstwerken van Jurianne Matter mogen in deze lijst ook niet ontbreken! Ik heb haar mooie twig leaves al in de woonkamer hangen (die gaan ook zeker mee naar ons nieuwe huis), maar ik heb ook al weer wat nieuwe pareltjes gespot hoor!

Jurianne Matter ShowUP 2017

Jurianne Matter 2017

À la

Heerlijk merk met unieke woonaccessoires en lifestyle items. Ik vind vooral de kleurencombinaties in deze stand zo gaaf: goud, oudroze en zeegroen. Van bijzondere doosjes tot gedetailleerde oorbellen en geweldige lampen, bij À la zie je dat de collectie zorgvuldig en met veel liefde en passie is samengesteld. Ik hou d’r van!

A la ShowUP 2017

A la ShowUP 2017

Zenza

Dit merk kennen we van de lampen, maar ik had allang ontdekt dat ze o.a. een te gekke winkel hebben in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Op de beurs kon ik de stand van Zenza echt niet overslaan! Wat ik tof vind, is dat de bekende Marokkaanse lampen nu ook in messing verkrijgbaar zijn. Zoals je misschien al had geraden hou ik van goud 😉

Zenza ShowUP

ShowUP 2017

 

Er is dus inmiddels een lange lijst vol to buy’s ontstaan, ik heb zoveel mooie dingen gezien! Eind oktober krijgen we (pas) de sleutel, maar stiekem ben ik ons nieuwe interieur al aan het samenstellen 😉  Ons huidige huis lijkt steeds meer op een camping, we hebben al veel grote dingen verkocht en ik ben al begonnen met het inpakken van kleine dingen. Op 1 oktober sta ik op de Stoet Wardrobe Sale met superveel leuke woonaccessoires en natuurlijk ook kleding! Zet in je agenda en sla je slag 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply