ANTWERPEN BLOG HOTSPOTS

Slapen in Antwerpen: B&B Rosier 10

5 januari 2017

Oh, wat heb ik een zwak voor leuke bed & breakfasts! Voor mij begint de voorpret al bij de online zoektocht naar fijne slaapadresjes. Ik heb dit keer niet lang hoeven zoeken, de foto’s van B&B Rosier 10 trokken me gelijk over de streep, hier gaan we slapen in Antwerpen!

B&B Rosier 10

Ten eerste zit de bed & breakfast in een mooi pand (op een toplocatie!) dat van binnen helemaal gerenoveerd is. De buitenkant ziet er supernetjes uit en van binnen is alles modern en mooi strak afgewerkt. Vanuit hier loop gemakkelijk het historisch centrum in, maar ook de hippe wijk ’t Zuid is op loopafstand van de b&b .


Rosier 10 heeft 4 kamers, waarvan er 2 een douche hebben en 2 een bad. Wij kozen voor de Midi kamer op de 1e etage (met douche) en dat was zeker een goede keuze! De Midi kamer is ruim en is met de grootste zorg ingericht met een lekker groot bureau en een heerlijk bed. Ook heel fijn: het toilet is apart.

’s Ochtends is de grote eettafel opgedeeld in kleinere tafeltjes zodat je je eigen tafeltje hebt (vonden wij wel fijn!). Er is een prima ontbijtbuffet in de keuken met afgebakken broodjes, beleg en verschillende soorten muesli. De eigenaresse was op vakantie toen wij er logeerden, maar we werden ook heel vriendelijk en persoonlijk geholpen door haar zus.

Kortom: wij vinden B&B Rosier 10 echt een aanrader! Het enige minpuntje is dat de kamers wel wat gehorig zijn doordat het een oud pand is. De vloer kraakt en als het stil is kun je wel het een en ander horen vanuit een andere kamer (onze bovenburen hadden het errug gezellig ;)) Maar we hebben heerlijk geslapen en ‘thuis’ komen na een lange slenteren is heerlijk bij B&B Rosier 10!

B&B Rosier 10
Rosier 10 Antwerpen

Mijn tips voor hippe lunch hotspots in Antwerpen lees je hier! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply