BLOG INTERIOR STYLING

Styling tip: Marmer in huis

19 februari 2017

Marmer in het interieur is al wel een tijdje een trend, maar ik ben nog steeds fan! Ik hou het voor nu zelf bij wit/grijs, maar ik zie steeds vaker gekleurd marmer voorbij komen (and I like it). Mooi diep groen of roze… Ja, ik vind het allemaal mooi! 

Op mijn Pinterest borden staan best veel plaatjes met marmer erin, het kan ook gewoon in iedere kamer in huis! Of je het nou toevoegt aan je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer… You get my point. Daarom vind je het ook terug op veel plekken in ons interieur. Ik heb een rondje woonkamer/keuken gemaakt om te laten zien hoe ik marmer style met verschillende materialen. Enjoy!

Marmer kaars interieur

Deze marmeren kandelaar kocht ik voor 1 euro bij de kringloop. Ik hou van de combinatie van het grijze marmer met goud.

Hay DLM tafel met marmer

Waxinelichtjeshouder, wederom van de kringloop. Ik vind het wel een frisse combi met de witte kaars van Loods 5 en het schattige groene dennenappel kaarsje van Dille & Kamille.

House Doctor marmeren plankje

Ons nieuwe marmeren plankje van House Doctor. Ook hier heb ik hem gecombineerd met goud/messing. Het hout van de foto en groen van het plantje maken het geheel iets warmer en zachter.

House Doctor marmeren plankje

Marmer plateau met papieren bootje Jurianne Matter

Dit marmeren plateautje hoort bij een glazen stolp die ik ooit kocht bij Depot in Duitsland. De stolp staat even in de kast en nu drijft het bootje van Jurianne Matter er mooi op!

Marmeren snijplank

Via Marktplaats kocht ik een tijdje geleden een set van marmeren snijplankjes. Ik gebruik ze eigenlijk alleen maar voor de sier, het contrast tussen het marmer en de natuurlijke rieten placemats vind ik zo mooi!

Er wordt gezegd dat deze trend een beetje afloopt, maar ik heb nog geen afscheid genomen hoor! De groene variant zie ik ook wel voor me in ons huis…

Heb jij ook marmer in huis of vind je het zóóó 2016? Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply