BLOG MY STORY

The big 3-0

4 augustus 2017

Zoals je misschien wel in mijn vorige blogs hebt gelezen, hebben wij nogal wat stappen gemaakt in de afgelopen weken. Het verkopen van ons huis en de koop van ons nieuwe huis was eigenlijk helemaal niet gepland en het aanzoek had ik al helemaal niet zien aankomen! De mijlpaal die al wel bekend was en die ik allang had zien aankomen is vandaag uiteindelijk ook echt aangebroken: ik ben geen twintiger meer. Vandaag ben ik 30 jaar geworden… Yay?

Ik zal eerlijk zijn, ik vind het nogal wat. Toen ik twintig werd besefte ik me heel goed dat ik nooit meer tiener zou zijn en dat vond ik toen al best heftig. Haha, wat een grapjas of niet? Als twintiger ben je nog steeds een broekie en mag je nog flierefluiten en uitzoeken wat je wil in Das Leben. 😉 Er wordt wel van je verwacht dat je moeite doet om je leven op orde te krijgen en dat je in ieder geval een beetje een route hebt uitgestippeld, maar verder kom je nog wel weg met best veel fratsen. En dat is nu afgelopen, want ik zit niet meer in die groep. Ik hoor nu bij de dertigers (hoe dan!).

Ik heb er wel even tegenop gezien, het klinkt ineens zo oud (sorry dertigers). Je bent geen jonkie meer. Maar aan de andere kant kun je ook maar denken: wat een geluk dat ik 30 mag worden. En dàt is de attitude die ik uiteindelijk heb omarmd: ik ga vieren dat ik 30 word! En als ik eerlijk ben, het is best fijn om eens een keer wèl te weten wat je wil, kan en wat je doelen zijn. Ondanks alle verwachtingen die erbij zijn gekomen (huisje, boompje, beestje, BABY) zorgt het ook voor een bepaalde rust doordat er dingen op hun plek vallen. Daarom is het tijd voor een mooi feest om het leven te vieren. Ik heb gekozen voor het thema Thirty & Fabulous en er ook gelijk een dresscode aan toegevoegd: Life is too short to wear boring clothes. Uiteraard hangt mijn over the top outfit al klaar om te shinen vanavond! (hou mijn Insta Stories in de gaten!)

Ik ga vol goede moed de dertig in en ik heb heel veel zin in het komende jaar! We hebben nog een mooie vakantie naar Zakynthos op de planning staan en daarna ligt alle focus op het nieuwe huis. Heerlijk toch!

En weet je wat het is? Het cliché is waar: age is just a number. En zolang ze me bij Albert Heijn nog om legitimatie vragen is er nog lang geen man overboord. 🙂

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Souraya | Binti Home Blog 5 augustus 2017 at 8:59 pm

    Gefeliciteerd lieve Nadja, en inderdaad vooral het leven vieren en genieten van alle mooie momenten die op je pad komen!

  • Reply Bente 4 augustus 2017 at 10:36 am

    Gefeliciteerd Nadja! Je hebt echt een super leuke site (en vlogs!!)
    Geniet ervan vanavaond

  • Leave a Reply