BLOG INTERIOR

De VT Wonen & Designbeurs 2017: ik vind er ook wat van

9 oktober 2017

Ja hoor, hier is ook spuit 11 met een blog over de woonbeurs… Veel te laat om jullie nog iets nieuws te kunnen melden over de merken, stands en trends. Maar eerlijk gezegd heb ik ook niet veel nieuws kunnen ontdekken. Dus wat dat betreft komt dat wel goed uit. Bij deze mijn ervaring op de VTWDB 2017. 

Goed, ik vond het dus niet erg verrassend. Ik merk op Instagram dat wel meer mensen mijn mening delen hierover. Zijn we een beetje verwend geworden met al die inspiratie online of is de woonbeurs gewoonweg niet meer zo inspirerend? Ik kan volmondig zeggen: de woonbeurs is (voor mij) niet meer zo inspirerend. En jongens… wat was het druk. Niet te doen, helemaal niet als je ook nog eens een paar leuke foto’s wil maken. Ik las op Een Goed Verhaal dat blogger Mirjam hier ook last van had vrijdagavond. Zo jammer, want ik heb een paar stands overgeslagen omdat het zo rammend druk was dat ik al begon te hyperventileren bij het idee dat ik me er ook nog tussen moest gaan wurmen.

Een foto van kopjes in de lucht bij vtwonen omdat dat de enige manier was om geen andere mensen in beeld te krijgen.

Druk druk druk

Naast dat het veel te druk was, was ik ook slightly disappointed over de verrassende/vernieuwende factor van wat er te zien was. Natuurlijk heb ik hier en daar wel inspiratie opgedaan voor ons nieuwe huis, maar heel veel had ik ook al wel vaker gezien. Het idee van de nieuwe hal waar je kon shoppen was leuk, maar ik kreeg flashbacks naar de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf toen ik daar rondliep. Jaha, we weten nu wel dat het te druk was. Get over it.

Liefde voor de warme trendkleuren voor dit najaar…

Even wat positive vibes

Wat ik wel leuk, mooi of inspirerend vond? Van links naar rechts kiekjes van: het kleine huisje van Het Rode Kruis, het nieuwe woonmerk WOWN van o.a. Binti Home, Zilverblauw en &SUUS, de warme cognac/terracotta/roze tinten voor in o.a. de slaapkamer (vtwonen en Karwei), het grappige huis van Eigen Huis & Interieur en Mandala Stencils.

Kortom

Al met al een gezellig dagje met mijn grote liefde (ja, ik had hem meegesleept zielig hè?) maar niet de inspiratie opgedaan die ik hoopte op te doen. Of ik volgend jaar weer ga? Probably not, maar zeg nooit nooit. 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Souraya | Binti Home Blog 9 januari 2018 at 8:53 am

  Wat lief dat je ons noemt ☺️ Hou vooral de blog in de gaten, binnenkort meer Wown nieuws!

  • Reply Nadja 9 januari 2018 at 9:23 am

   Heel benieuwd naar de toekomst van Wown! Heel gaaf initiatief! X

 • Reply Mirjam Hart 10 oktober 2017 at 7:11 am

  Ja de kopjes had ik ook op de kiek! 🙂
  De koopjes hebben wij gemist, of niet…net hoe je het bekijkt.
  Het Rode Kruis hebben we niet gezien en dat vind ik wel jammer.
  Maar voor de rest hadden we ook gewoon thuis kunnen blijven en op ig onder #vtwdb kunnen loeren…
  X

  • Reply Nadja 9 januari 2018 at 9:23 am

   Ja precies! Wie weet worden we positief verrast dit jaar… X

  Leave a Reply