BLOG HOTSPOTS TRAVEL

Wanderlust Wednesday: 7 hotspots in Lissabon

23 mei 2017

Wanderlust: a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world. Dat heb ik dus. En daarom kijk ik altijd vast vooruit naar fijne, hippe hotspots voor de volgende trip. En waarom zou ik die allemaal voor mezelf houden? Zonde! Daarom is het iedere woensdag Wanderlust Wednesday. Zaag die week doormidden met heerlijke inspiratie voor je volgende reis!

Ik kreeg het verzoek of ik eens wat hotspots in Lissabon op een rijtje wilde zetten. Duh! Tuurlijk wil ik dat! Ik ben er nog niet geweest (staat uiteraard wel op de lijst) maar Lissabon lijkt mij een heerlijke stad voor een citytrip! Ik heb fijne slaapadresjes en ‘geheime’ rooftop bars voor jullie op een rijtje gezet! Deze hotspots voldoen natuurlijk wederom aan mijn criteria: 1. een knap interieur, 2. prijs is (meestal) binnen de perken, 3. mooie locatie en 4. de hartjes in mijn ogen als ik de foto’s bekijk (in willekeurige volgorde).

Bij deze:

Feels Like Home Rossio Prime Suites

Hippe hotspots Lissabon

Feels like home… Maar dan 10x zo mooi 😉 Supergaaf hotel met rauwe stenen muren afgewerkt met strak stucwerk en lekker frisse kleuren. Heerlijk om na een zware dag slenteren en shoppen even te chillen…  >> Feels Like Home Rossio Prime Suites

Casa C’Alma

Hippe hotspots Lissabon

Hipster alert! Casa C’Alma is een kleinschalige ‘boutique guesthouse’ waarvan je goed kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan de inrichting. En daar hou ik van! Lekker licht, fris en een beetje Scandinavisch. >> Casa C’Alma

Chiado 44

Hippe hotspots Lissabon

Kijk nou wat een fijne plek! Dit is weer zo’n gevalletje van ‘Wanneer gaan we?’. De kamers zien er prachtig uit en de balkons zijn turquoise. Should I say more? Hier word je gewoon blij van. Kan niet anders. >> Chiado 44

Volgens mij zijn deze hippe ‘geheime’ rooftop bars ook echt een must om te verblijden met je aanwezigheid:

 Bar Park

Hippe rooftop bar Lissabon

Ziet er superchill uit, lekker casual en prachtig om hier de zonsondergang te zien! Deze rooftop bar zit bovenop een parkeergarage, het is even zoeken maar dit uitzicht is het meer dan waard! >> Park Bar

Limão

Hippe rooftop bar Lissabon

Fijn interieurtje hoor! En dat uitzicht… Deze bar zit op de 10e verdieping van hotel H10 Duque de Loulé. Dit lijkt me een toffe hotspot om je lekker voor op te doffen: hakjes aan, make-upje op en even die föhn door je haar. Ook wel eens leuk! 😉 >> Limão

Lost In Bar

Hippe rooftop bar Lissabon

Hier word ik blij van! Echt zo’n lekker hippie sfeertje… Een pareltje midden in de stad. Ik wil heel graag dat iemand hier binnenkort even gaat kijken want volgens mij is dit echt een van de leukste plekjes van Lissabon. >> Lost In

Noobai

Hippe rooftop bar Lissabon

Dit is er ook weer eentje hoor. Noobai zit op de top van een heuvel en kijkt prachtig weg over de stad. Echt zo’n adresje waar je gaat zitten en je dan even heel bewust bent van die heerlijke vakantie vibes. Ohh ik wil dit! >> Noobai

Next stop….?

Wil je dat ik voor je uitzoek waar je moet zijn tijdens je volgende citytrip of vakantie? Laat me dan even weten waar die trip naartoe gaat! Ik zoek het graag voor je uit 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply