BLOG INTERIOR TIPS

Mijn 3 favoriete webshops voor posters en prints

23 januari 2017

Heb je ook last van regelmatige veranderdrang? Dan vind je het waarschijnlijk, net als ik, zonde om dure kunst te kopen voor aan de muur. Maar een lege muur is ook niet alles hè? Dus bij deze deel ik mijn 3 favoriete webshops voor trendy en betaalbare prints en posters met je, zodat je met een gerust hart kunt shoppen en over een tijdje zonder schuldgevoelens weer kunt wisselen 😉

Society 6

Society6.com is een webshop met kunst van duizenden zelfstandige kunstenaars. Je kunt een kunstwerk op heel veel verschillende producten laten drukken. Denk aan canvas, metaal en wandkleden, maar ook op een dekbedovertrek, vloerkleed, t-shirt, douchegordijn, klok, kussen en ga zo maar door! Je kunt uren zoet zijn met deze webshop, er staat zoveel op! Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en wacht totdat ze weer een free worldwide shipping actie hebben! Die komt regelmatig voorbij.

www.society6.com

Juniqe

Juniqe is opgericht in Berlijn en heeft als motto: Art. Everywhere. Het is een platform voor kunstenaars van over de hele wereld. Bij Juniqe kun je kunst laten afdrukken op print, mode en woonaccessoires, maar ook andere producten zoals behang en telefoonhoesjes. Juniqe is fris en hip, met veel grafische en kleurrijke kunst. Mijn wishlist is alweer aangevuld hoor! Vooral niet op de website kijken als je niks wil kopen 🙂 Mijn winkelmandje is stiekem alweer gevuld… Oeps. Een tijd geleden kocht ik deze print van Frida Kahlo al bij Juniqe en ik ben er nog steeds heel blij mee! Binnenkort krijgt ze haar vaste plek aan de muur. (Tom moest eerst even wennen aan een print van een vrouw met snor) 😉

www.juniqe.nl

Desenio

Desenio.nl ken ik nog niet zo lang, maar wauw wat verkopen ze mooie prints voor aan de muur! Van fotokunst tot grafische hoogstandjes met goud- of zilverprint… Doe mij ze allemaal maar. Ik ben momenteel een beetje verliefd op de sterrenbeelden in donkerblauw met goud.. Oh en die donkerblauwe botanische prints! De ontwerpen zijn echt heel stijlvol en trendy. Grote kans dat ik hier binnenkort een bestellinkje doe… To be continued.

www.desenio.nl 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply