BLOG HOTSPOTS TWENTE

Bijzondere winkel in Enschede: Hartware by Geesje

9 juni 2017

Oh, wat hou ik hiervan! Dit is echt zo’n winkeltje waar ik alles wel wil kopen. Ik vind het zo leuk dat er steeds meer winkels bijkomen in Enschede die niet in elke andere stad in Nederland zitten. Hartware by Geesje is zo’n pareltje. In deze galerie shop je bijzondere kunst, curiosa en antiek. 

Unieke hotspot in Enschede

Hartware by Geesje zit in één van mijn favoriete winkelstraten van Enschede: de Haverstraatpassage. Hier zitten sinds een paar jaar echt superleuke hotspots. Wat ik zo leuk vind aan deze winkel is dat de spullen apart en uniek zijn. Geen massaproductie, maar producten met een verhaal. Bijkomend voordeel: je ziet je nieuwe woonaccessoires niet in iedere andere woonkamer (of Instagram feed) staan. 🙂  Ook wel eens leuk!

hotspot Enschede

Hotspot Enschede

Kunst, antiek en curiosa

Als je op zoek bent naar een bijzondere salontafel (ik heb ook zo’n coole chakki tafel), een uniek kastje, mooie lantaarns (die wil ik!) of iets moois voor onder een stolp dan ben je hier aan het juiste adres. Je blijft hier kijken! Overal staat, hangt of ligt iets bijzonders. Etnisch, apart en uniek, love it! Ik heb alweer een paar dingen op mijn verlanglijstje gezet hoor…

Hotspot Enschede

Voor in je rariteitenkabinet

Allemaal heerlijke spullen om je rariteitenkabinet mee te vullen! Maar bijvoorbeeld ook mooi Marokkaans servies van Household Hardware en prachtige fotokunst. Je kunt hier ook goed slagen voor een origineel cadeau! Geesje verzamelt de prachtigste spullen, de collectie wisselt dan ook regelmatig. Wat lijkt het me leuk om een winkel te kunnen vullen met alles wat je zelf mooi vindt!

Ga je binnenkort een dagje winkelen in Enschede? Dan moet je de Haverstraatpassage en Hartware by Geesje ook echt even een bezoekje brengen!

Hartware by Geesje
Haverstraatpassage 42a Enschede

Kijk hier voor meer leuke hotspot-inspiratie! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply