BLOG HOTSPOTS TWENTE

Zoete hotspot in Enschede: Mrs. Brown Casual Patisserie

14 maart 2017

Oh my… I’m in sweet heaven <3 en dat zomaar in de Walstraat in Enschede. Ik ben bij Mrs. Brown Casual Patisserie en wat is het hier leuk! En wat zijn de taartjes en koeken hier lekker! En de inrichting… Ja het klopt hier gewoon.

Mrs. Brown Patisserie

Mrs. Brown Patisserie

Bij binnenkomst word je meteen begroet door een vitrine vol heerlijkheden waar het water je van in de mond loopt. Alles ziet er lekker en (niet onbelangrijk) mooi uit. Rianne zit met haar bedrijf Mrs. Brown inmiddels 2 jaar in dit pand en maakt vanuit hier super lekkere zoete baksels. Steeds meer mensen weten haar patisserie te vinden, maar een plekje om even lekker met een kopje koffie je taartje op te kunnen eten was er nog niet echt. Nou, nu dus wel!

Hippe hotspot in Enschede

Het is een prachtige zaak geworden waar je lekker kunt neerstrijken om jezelf te belonen na een dagje zwaar winkelen 😉 Ik drink zelf geen koffie, maar ik heb me laten vertellen dat de koffie echt heerlijk is. Het is natuurlijk extra lekker om in zo’n fijne omgeving je koffie (of thee) te drinken en je taartje te eten. De kleuren, materialen en accessoires… Alles klopt en ik word daar zo blij van! Je kunt zien dat er met zorg en aandacht is gekeken naar de inrichting en het voelt gewoon goed. En, je hebt het niet van mij, ik hoorde in de wandelgangen dat er binnenkort ook high tea’s en hartige baksels worden geserveerd bij Mrs. Brown. Nog meer om te proeven. Yay!

Mèt suiker en roomboter

Rianne sluit met haar producten niet aan bij de clean-eating/zuivelvrije/suikervrije foodtrends van de laatste jaren. Ze wil juist met pure, ongecompliceerde ingrediënten de lekkerste taarten, brownies, koeken en cakes maken. En ja, daar zit nou eenmaal echte suiker, volvette roomboter en chocolade in. Maar zeg nou zelf… Dat verdien je toch ook af en toe?

Toch? 😉

Ik mocht alles proeven wat ik op de foto zette en ik geef je nu alvast een tip: de witte chocolade cheesecake met frambozen is to die for! Ik kon de verleiding natuurlijk niet weerstaan en ik nam ook nog wat lekkers mee voor thuis. Echt een feestje om het doosje weer open te maken ’s avonds. Misschien had je het al tussen de regels door gelezen 😉 maar ik ben fan en ik vind dat jij ook af en toe een taartje van Mrs. Brown verdient.

Mrs. Brown Casual Patisserie
Walstraat 8 Enschede

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Bente 15 maart 2017 at 11:58 am

  🙋🏼

 • Reply Eva 15 maart 2017 at 11:30 am

  Wanneer gaan we?😉

  • Reply Nadja 15 maart 2017 at 11:47 am

   Snel op een do/vr/za of koopzondag. Ik ben erbij! 🙂

  Leave a Reply