Werk

Het werk dat ik doe, sluit naadloos aan bij wie ik ben. Daarom ben ik er ook zo enthousiast over!
Ik maak verhalen in woord en/of beeld, altijd over onderwerpen die mij interesseren. Het gevoel van vrijheid dat ik krijg door werk te kunnen doen waar ik blij van word, is voor mij ontzettend waardevol. Wat een rijkdom!

Dit is wat ik zoal doe als The one and only Story Styler:

Blogger

The Story Styler blog

Mijn blog is mijn online plekje waar ik schrijf over mijn uitgebreide collectie interesses. Het is een bonte verzameling van alle onderwerpen waar ik zelf over zou willen lezen, of over wat mij zoal bezig houdt. Mijn passies voor schrijven, interieur en reizen zijn hier uiteraard goed vertegenwoordigd. Waarschijnlijk komen er met de tijd steeds meer onderwerpen bij, aangezien ik geen enkele kans onbenut laat om bij te leren over nieuwe thema’s binnen en buiten mijn vakgebied… (En ja, dan zit ik als echte nerd vooraan in de klas met een nieuw schriftje en pen..) Heerlijk toch, zo’n wereld vol inspiratie!

Samenwerken

Sluit jouw blog of product goed aan bij de mijne of kunnen we elkaar versterken? Ik sta open voor leuke samenwerkingen! Ben je geïnteresseerd in een advertorial op The Story Styler, een review van je product, een winactie of zoek je bijvoorbeeld een gastblogger? Let me know, via mijn contactpagina kun je me bereiken!

Tekstschrijver

– Content is het geheel aan informatie en inhoud dat een organisatie middels communicatie op haar omgeving wil overbrengen. –

Relevante content is onmisbaar. Online vergroot het je vindbaarheid, daarnaast kun je online en offline laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het is je boodschap, je unieke dna dat je naar buiten brengt. Voor veel ondernemers en bedrijven heeft content (nog) geen prioriteit. Zonde! Het is juist zo belangrijk!

Lukt het je niet om de teksten voor jouw website of print goed en helder te krijgen? Laat mij je dan helpen, ik doe het graag!
Ik schrijf (met veel enthousiasme en liefde) teksten en/of blogs over onderwerpen als interior, fashion, lifestyle en travel.

Styling

Een kloppend en sfeervol beeld creëeren dat van het scherm/papier af spat: dát is waar ik blij van word! Ik ben helemaal in mijn element op de set van een fotoshoot.

Tijdens de opleiding Allround Styling aan de Akademie Vogue zat ik op mijn plek; de werkzaamheden, de mensen.. Het past bij me. Ik ben er altijd mee bezig, zoals je op mijn Instagram account kunt zien 😉  Naast interieurstyling, vallen modestyling en fotostyling ook onder mijn werkgebied.

Heb je een vraag, een idee voor een samenwerking of wil je gewoon eens kletsen? I’m in!

 

Neem contact op