My story

Hi, ik ben Nadja, het gezicht achter The Story Styler. Ik ben 35 jaar en ik woon samen met Tom en onze dochter Loulou (4) en zoon Benja (1) in Enschede. We zijn in 2021 verhuisd en hebben nog genoeg leuke projectjes liggen in en rondom huis.

Ik zie magie in de kleinste dingen en ik hou van bijzondere producten en verhalen. Ik drink liters thee en ik ben een echte nachtvlinder. Rond de klok van elf krijg ik een inspiratie- en energieboost. Ik ben dan in staat om nog even een nieuwe blog te gaan schrijven of een muurtje te schilderen. Ik ga dan ook standaard te laat naar bed :). Als moeder van twee jonge kinderen heb ik hier standaard de volgende ochtend heel veel spijt van.

Blog
Mijn blogs gaan over interieur, kids, duurzaamheid, lifestyle en mindstyle. Van prachtig duurzaam speelgoed tot interieur inspiratie en van natuurlijke baby essentials tot minimalisme… ik duik er helemaal in. Ik hoop dat ik je met The Story Styler kan inspireren met mooie én duurzame items, nieuwe inzichten, fijne inspiratie en tips en tricks.

 I have a whole universe in my mind.

Bedrijf
Ik schrijf en fotografeer ook voor geweldige ondernemers. Ik vind het een feestje dat ik hun verhaal in woord en beeld mag vastleggen! Ik schrijf bijvoorbeeld website teksten of maandelijkse blogs voor mijn klanten. Ook leg ik producten vast door middel van product- en sfeerfotografie. Voor extra exposure werk ik samen met merken door het inzetten van advertorials op mijn kanalen. Een totaalpakket is natuurlijk ook mogelijk! Nieuwsgierig naar mijn foto’s? Neem een kijkje op mijn portfolio.

Via de contactpagina kun je me bereiken voor het boeken van een shoot, samenwerkingen, opdrachten en andere vragen.