Over The Story Styler

Ik ben Nadja, het gezicht achter The Story Styler.

The Story Styler is geboren uit mijn passie voor schrijven en creëren. Omdat The Story Styler nauw verbonden is aan mij als persoon, heeft het net als ik al de nodige veranderingen ondergaan de afgelopen jaren.

In mijn zoektocht naar wat er écht toe doet, kreeg ik mijn wensen en doelen steeds scherper in beeld. Kwaliteit boven kwantiteit, duurzaamheid en focus op de essentie. Dit is ook precies wat ik mijn dochter Loulou wil meegeven.

Met The Story Styler wil ik bijdragen aan een duurzame, creatieve en vrije wereld waarin de focus ligt op al het moois om ons heen. Je vindt hier dan ook inspiratie op het gebied van duurzame, mooie en/of tijdloze mode- en interieur items. Maar ook prachtig speelgoed en lifestyle items voor baby en kind.

Buy less, choose well, make it last – Vivienne Westwood

Ik ben absoluut geen guru op het gebied van duurzaamheid. Ook wij maken thuis nog gebruik van producten en merken die niet per se de meest duurzame keuze zijn. Maar ik leer iedere dag bij. Ik ben hier dan ook zeker niet om over iemand anders te oordelen. Ik hoop dat ik je met The Story Styler kan inspireren met mooie én duurzame items.

Via de contactpagina kun je me bereiken voor samenwerkingen, opdrachten en andere vragen.