Over mij

Hi, ik ben Nadja. Ik ben 35 jaar en ik woon samen met Tom en onze dochter Loulou (5) en zoon Benja (1) in Enschede. We zijn de afgelopen 10 jaar 5 keer verhuisd en wonen nu 2 jaar in ons huidige huis. Er liggen nog genoeg projectjes te wachten, dus wij zitten hier nog wel even goed.

Ik zie magie in de kleinste dingen en ik hou van bijzondere verhalen. Ik drink liters thee en ik ben een echte nachtvlinder. Rond de klok van elf krijg ik een inspiratie- en energieboost. Ik ben dan in staat om nog even een nieuwe blog te schrijven of een muurtje te schilderen. Ik ga dan ook standaard te laat naar bed. Als moeder van twee jonge kinderen heb ik hier standaard de volgende ochtend, na een gebroken nacht, heel veel spijt van.

Blog
Mijn blogs gaan over interieur, kids, duurzaamheid, lifestyle en mindstyle. Van prachtig duurzaam speelgoed tot interieur inspiratie en van natuurlijke baby musthaves tot minimalisme… ik duik er helemaal in. Ik hoop dat ik je met mijn blogs kan inspireren met mooie én duurzame items, nieuwe inzichten, fijne inspiratie en tips en tricks.

 I have a whole universe in my mind.

Freelance journalist en content creator
Ik schrijf en fotografeer. Voor verschillende media en interessante ondernemers. Ik vind het een feestje dat ik verhalen in woord en beeld mag vastleggen. Ik schrijf artikelen, website teksten of maandelijkse blogs over moederschap en kids, interieur en kunst en cultuur. Ook leg ik producten vast door middel van product- en sfeerfotografie. Nieuwsgierig naar mijn foto’s? Kijk dan eens hier.

Via de contactpagina kun je me bereiken voor goed geschreven, vlotte en heldere teksten, magische product- en sfeerfotografie,  samenwerkingen en andere vragen.