My story

Hi, ik ben Nadja, het gezicht achter The Story Styler. Ik ben 33 jaar en ik woon samen met Tom en onze dochter Loulou (3) in Enschede. We zijn net verhuisd en verwachten ons tweede kindje in de herfst.

Ik zie magie in de kleinste dingen en ik hou van bijzondere producten en verhalen. Ik drink liters thee en ik ben een echte nachtvlinder. Rond de klok van elf krijg ik een inspiratie- en energieboost en ben ik in staat om een nieuwe blog te gaan schrijven of een muurtje te schilderen. Ik ga dan ook standaard te laat naar bed 🙂

Blog
Ik heb een brede interesse en ik vind het leuk om deze onderwerpen (dus midden in de nacht) uit te diepen en op te schrijven. Mijn blogs gaan over interieur, kids, duurzaamheid, lifestyle en mindstyle. Van prachtig duurzaam speelgoed tot interieur inspiratie en van natuurlijke baby essentials tot minimalisme… ik duik er helemaal in. Ik hoop dat ik je met The Story Styler kan inspireren met mooie én duurzame items, nieuwe inzichten, fijne inspiratie en tips en tricks.

 I have a whole universe in my mind.

Bedrijf
Ik schrijf en fotografeer ook voor geweldige ondernemers. Ik vind het een feestje dat ik hun verhaal in woord en beeld mag vastleggen! Ik schrijf bijvoorbeeld website teksten of maandelijkse blogs voor mijn klanten. Ook leg ik producten vast door middel van product- en sfeerfotografie. Voor extra exposure werk ik samen met merken door het inzetten van advertorials op mijn kanalen. Een totaalpakket is natuurlijk ook mogelijk! Nieuwsgierig naar mijn foto’s? Neem een kijkje op mijn portfolio.

Via de contactpagina kun je me bereiken voor het boeken van een shoot, samenwerkingen, opdrachten en andere vragen.