INTERIOR

Ikea hack: diy eucalyptus krans

21 februari 2017
ikea hack diy wanddecoratie

Soms is het leven zo simpel… Want je kunt zoiets moois maken met een bamboe hoepel! Ik gebruikte de Lattjo hoepel van Ikea. Deze hoepelset is inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar bij Ikea. Ik vond deze en deze varianten online.

Tijdens mijn wekelijkse dagelijkse rondje Pinterest stuitte ik op een leuke diy met een hoepel. Yay, dat kan ik ook wel! Er stond nog een bosje eucalyptus uit te drogen op de vaas, dus die kon ik mooi gebruiken. De takken heb ik met ijzerdraad vastgemaakt, zo kan ik ook nog eens wisselen of er bijvoorbeeld bloemen bij in doen. Het was echt heel gemakkelijk, jij kan dit ook!

Ikea hack DIY muurdecoratie

DIY Ikea hoepel muurdecoratie
DIY Ikea hack

Je ziet het ijzerdraad op sommige stukken wel zitten, maar omdat het licht van kleur is vind ik dit niet heel storend. Ik heb wel wat blaadjes bewaard om erop te kunnen plakken als het me toch begint te irriteren 😉

Slaapkamer zolder bohemian

Ik heb lang getwijfeld over wat ik boven ons bed wilde, moest er een hoofdbord komen of misschien toch een kleurtje op de muur? Ik wilde eigenlijk (nog) geen afscheid nemen van de witte muren… Het geeft zoveel rust en ruimte! Wat mij betreft is deze ‘krans’ de perfecte oplossing 🙂

Binnenkort ga ik ook iets leuks maken voor op Loulou’s kamer met deze hoepel!

Wat vinden jullie ervan?

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Gadenah 16 september 2021 at 10:29 am

  This is really beautiful, thanks for sharing.

 • Reply Lockdian 6 januari 2021 at 12:35 pm

  Heel informatief bedankt.

 • Reply tuinblogger 20 augustus 2019 at 10:44 am

  Geweldig artikel.

 • Reply Femke van Dijk 4 april 2019 at 8:03 am

  Heel mooi en wat een prachtige sfeer geeft het! Leuk 🙂

  • Reply Nadja 10 mei 2019 at 9:31 am

   Superlief, dankjewel!
   Inmiddels een ander huis en andere slaapkamer, maar misschien komt ie wel weer terug 😉

 • Reply Chantal 10 januari 2019 at 5:04 pm

  Heel gaaf!
  Waar kan je die eucalyptus kopen?
  Ik wil het ook heel graag maken en boven mijn bank hangen! Heb een hele kale bruine muur en kan er echt niks mee.

  • Reply Nadja 11 januari 2019 at 12:47 pm

   Hey Chantal,

   Dankjewel! Ik heb de eucalyptus gewoon bij de bloemenstal gekocht, het droogt heel mooi in dus hoef je niks speciaals voor te doen 🙂

   Succes ik ben benieuwd!

   • Reply Chantal 23 januari 2019 at 3:57 pm

    Hallo Nadja,
    Bedankt voor je bericht!
    Ik heb ze ook alleen heb ik ze in het water gezet en als ze uitgedroogd zijn dan ga ik er ook wat moois van maken.
    Alleen kan ik bij de IKEA niet de hoepel vinden die jij hebt.

    Groetjes Chantal

 • Reply Miranda kloppenburg 24 februari 2017 at 8:16 am

  Heel mooi!! Creëert een heel rustig sfeertje zo! Love it

  • Reply Nadja 24 februari 2017 at 4:58 pm

   😀 Dankjewel Miranda!

 • Reply Sylvia 22 februari 2017 at 9:49 am

  Heel erg leuk!!

  • Reply Nadja 22 februari 2017 at 10:00 am

   Thanks Sylvia! 🙂 Xx

 • Reply Lisette 22 februari 2017 at 8:58 am

  Goed bedacht Nadja! Staat heel mooi!

  • Reply Nadja 22 februari 2017 at 9:00 am

   Dankjewel Lisette! 😀

 • Reply Eefje 22 februari 2017 at 8:27 am

  Wat ontzettend gaaf Nadja! Ik ga je schaamteloos kopieëren…. op naar de Ikea?

  • Reply Nadja 22 februari 2017 at 8:53 am

   Dankjewel! Tuurlijk, leuk toch dat ik je kan inspireren 😀 Succes, ik ben benieuwd! X

  Leave a Reply