KIDS KIDSWEAR

Australische babykleding en kinderkleding kopen in Europa

15 augustus 2019

Ik weet niet hoe het kan, maar 9 van de 10 keer als ik mooie kinderkleding voor Loulou spot op Insta of internet, komt het uit Australië of Nieuw-Zeeland. Blijkbaar hebben ze daar goede smaak 😉 Het lijkt mij veel gedoe om iets te bestellen uit Australië, dus ik ben op zoek gegaan naar Europese webshops die deze merken verkopen. Doe er je voordeel mee!

Jamie Kay

Jamie Kay, babykleding uit Nieuw-Zeeland

Oh, dit is zo’n leuk merk! Prachtige (rib) basics en geweldige pakjes en jurkjes. De prijzen liggen gemiddeld hoger dan bij winkels als Zara of H&M, maar ik vind het nog binnen de perken. Daarbij is alles gemaakt van GOTS certified organic cotton. Het is ethisch geproduceerd en geverfd met Oeko-Tex gecertificeerde verf. Ik weet dat het niet echt duurzaam is om kleding vanuit Nieuw-Zeeland naar Europa te halen… Maar in my defence, de kleding valt aan de grote kant, bevat vaak stretch en je kunt er echt lang mee doen! Hier wil ik met liefde wel een voorraadje van aanleggen 🙂

Jamie Kay - kinderkleding uit Nieuw-Zeeland

Babykleding en kinderkleding van Jamie Kay vind je bij de volgende Europese webshops:

Huxbaby

Huxbaby - babykleding uit Australië

Net ontdekt, maar al helemaal verliefd. Dit sympathieke merk komt uit Australië. Huxbaby maakt veel gebruik van organic cotton en hecht waarde aan een duurzaam productieproces. Ik heb zelf niet zoveel met de poezen- en berenprintjes uit voorgaande collecties, maar de (organic) Essentials collectie vind ik fantastisch. Prachtige unisex kleuren, mooie kwaliteit en eindeloos te combineren. I like!

Huxbaby - kinderkleding uit Australië

In deze Europese webshops vind je (een deel van) de Huxbaby collectie:

Summer & Storm

Summer & Storm - kinderkleding uit Australië

Jongens, check de chunky cotton pullovers van Summer & Storm eens… Die zijn toch fantastisch? Ik wil ze zelf ook wel, in alle kleuren. Maar ook de organic basics, lieve jurkjes en linnen loungewear zijn geweldig. En perfect voor een capsule wardrobe! Niet goedkoop, maar wel heel mooi.

Summer & Storm - kinderkleding uit Australië

Je vindt de babykleding en kinderkleding van Summer & Storm bij deze Europese webshops:

En in Engeland:

Quincy Mae

Quincy Mae - exclusieve babykleding

Oke oke, Quincy Mae komt eigenlijk uit Amerika, maar past qua stijl helemaal bij de andere merken. En aangezien ik hier de regels bepaal, staat ie er gewoon tussen. Ook hier weer prachtige rib basics en perfecte zachte tinten en mooie printjes. Misschien ken je het (prijzige) Rylee+Cru wel, Quincy Mae is het (minder prijzige) kleine zusje van dit merk.

Quincy Mae - exclusieve babykleding

Je vindt Quincy Mae bij de volgende Europese webshops:

Zo, dat waren mijn adresjes voor nu.

Ik heb nog contact gehad met het mooie Australische merk Our Folk (Little Folk), maar op dit moment hebben zij helaas nog geen Europese dealers. Ze denken dat die er wel komen in de toekomst…Heb je zelf nog tips? Geef ze vooral door! Ik blijf de lijstjes zelf natuurlijk ook aanvullen als ik nieuwe merken of webshops tegen kom.

Krijg je retourkosten terug

Nog een laatste tip: betaal waar je kunt met Paypal! Paypal heeft tegenwoordig namelijk een Retourkosten Vergoeding. Als je betaalt met Paypal en je hebt deze service ingeschakeld, dan kun je 12 keer per jaar je retourkosten terugkrijgen. Check de voorwaarden even via de link, maar volgens mij heb je er meestal wel recht op! (geen spon, gewoon een tip)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Chri 13 augustus 2020 at 2:47 pm

    Prachtig !!!!

  • Leave a Reply