KIDS KIDSROOM KIDSWEAR LIFESTYLE PLAY

Favoriet merk: de magie van Numero 74

6 augustus 2020

Sinds mijn zwangerschap hecht ik veel meer waarde aan natuurlijke producten en duurzaamheid. Ik wil als moeder natuurlijk altijd het beste voor mijn kind, dus ook een fijne aarde om op te leven. Ik probeer altijd bewust te kiezen voor welke spullen ik meesleep naar ons huis. Ik wil thuis rondkijken en oprecht blij worden van de spullen die ik zie. Kwaliteit boven kwantiteit (oftewel zo weinig mogelijk shit). Voor ons interieur, voor mezelf maar ook (en misschien wel juist) voor Loulou.

Want even serieus, als mommy (to be) kom je ineens terecht in de wondere wereld van kinderkleding en speelgoed. Ik was echt verbaasd over het enorme aanbod aan webshops met kindermerken. Van antroposofische speelgoedmerken tot kinderkleding collecties die voor de eerste ‘drop’ al uitverkocht waren… wow.

Wat is mooi, handig en waar gaan we echt wat aan hebben? Ik had geen idee. Wat is het dan fijn om andere mama’s te kunnen volgen voor inspiratie! En uiteindelijk is het ook wel een beetje trial and error. Nu Loulou 2 jaar is heb ik een paar favoriete merken en heb ik ook een helder beeld van het speelgoed en de kleding die past bij haar (en ons).

De magie van Numero 74

Een van mijn absolute favoriete merken voor Loulou is Numero 74. De materialen, de kleuren, de dromerige vibe… I love it all. Je kunt aan alles zien dat deze producten met veel liefde en aandacht worden gemaakt. Van beddengoed tot stoffen slingers (origineel kraamcadeau!) en van een gezellige tipi tot de zachtste jurkjes. Loulou wordt thuis inmiddels omringt door items van Numero 74. En ik vind het allemaal even mooi.

Tipi, speelmatras, jurkje, haarknipje en stoffen slingers Numero 74, mandje Dille & Kamille, houten dieren Holztiger, Houten blokken Wooden Story, vloerkleed H&M home

Liefde voor mooie materialen en details

Ik geef het toe. Ik ben dus zo’n kneus die bijna nog blijer wordt van Loulou’s speelgoed dan zijzelf. Voor mij sparked het joy als een product met mooie materialen en aandacht is gemaakt. Dat geldt voor Loulou’s beddengoed en kleding, maar ook voor haar speelgoed. Ik betaal met liefde iets meer voor een mooi en bewust item. Ik breng deze spullen in ons huis en ik zie ze dagelijks, waarom zou ik dan voor iets kiezen waar ik niet blij van word? Of voor speelgoed van slechte kwaliteit waar de plastic berg nog groter van wordt? Ik ga dan ook liever voor 1 mooi item dan voor 5 mwoah items.

Veel van Loulou’s speelgoed staat in onze woonkamer. Ze is nog lang niet op een leeftijd dat ze alleen op haar kamer gaat spelen. Daarom vind ik het nog belangrijker dat ik niet wordt verblind door een grote berg schreeuwerig speelgoed. Haar speelgoedmand bevat echt niet alleen maar onbehandeld hout en Grimms regenbogen (I wish, haha), maar de spullen die wij zelf hebben gekocht vallen wel vaak onder die categorie. Ik hou van natuurlijke materialen en ik vind de gedachte achter antroposofisch speelgoed heel mooi. Daarnaast wil ik Loulou blijven stimuleren om haar fantasie te gebruiken.

Tipi, speelmatras, jurkje, haarknipje en stoffen slingers Numero 74, pop Paola Reina, vestje pop Róisín, maanlamp Rianne Aarns, koffertje Marktplaats

Loulou’s nieuwe kamer

We besloten een paar weken geleden om ons huis te verkopen en binnen 2 weken was hij weg. Mooi snel, haha! We moeten er begin december uit, dus we zijn op zoek naar een fijn nieuw thuis. (Update: we hebben inmiddels een huis gekocht. De before foto’s vind je hier!) Spannend, maar ook heerlijk dat alles nog open staat. Natuurlijk ben ik al wel een beetje begonnen met inspiratie verzamelen op Pinterest. Ook voor Loulou mag ik weer een nieuwe kamer inrichten. Zin in! Ze mag dit keer mee beslissen, want ze heeft tegenwoordig lievelingskleuren (blauw en paars). Verder ligt het natuurlijk ook wel aan de stijl van het huis en de ruimte die er is. Maar een ding is zeker, Numero 74 zal zeker weer goed vertegenwoordigd zijn in haar nieuwe kamer!

Bekijk mijn portfolio voor meer foto’s van dit magische merk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply