KIDS KIDSROOM

Loulou’s geboorteposter van MrStarsky

11 oktober 2018

Wat is er mooier dan een afbeelding van de sterrenhemel op het moment dat je dochter werd geboren? Precies! Daarom ben ik zo ontzettend blij met dit kunstwerkje van MrStarsky Amsterdam! Loulou’s unieke geboorteposter 🙂 

Liesbeth van MrStarsky Amsterdam en ik gaan way back, ook al hebben we elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Een paar jaar geleden tipte ik mijn schoonzus over de geboorteposter van MrStarsky toen zij een origineel kraamcadeau zocht. Een paar dagen later kreeg ik een mail van Liesbeth met een bedankje dat ik haar product had aanbevolen. Zo lief! Daarna hebben we (met superlange tussenpozen ertussen, want we zijn allebei slecht in terug mailen) contact gehouden via de mail.

Loulou’s geboorteposter van MrStarsky Amsterdam

Toen Liesbeth zag dat ik in verwachting was, kreeg ik wederom een superlief berichtje. Ze mailde dat ik een poster mocht uitzoeken voor de geboorte van onze baby. Wat een geweldig cadeau! Sinds een paar maanden zijn er meerdere stijlen beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Ondanks dat de diertjes (en sinds kort ook Woezel en Pip!) superleuk staan op een kinderkamer, heb ik toch gekozen voor de aquarelstijl. Ik vind deze zo mooi en tijdloos!

In het echt is de poster nog mooier dan op beeld, het papier is ook prachtig. Ik ben oprecht fan van dit gave concept! Een prachtig persoonlijk en waardevol cadeau… Ook mooi voor een huwelijk of een andere bijzondere gebeurtenis.

Dit is dus geen gesponsorde blog, ik kies er zelf voor om stukje te schrijven over deze bijzondere poster. #nospon

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply interieur ontwerper 14 augustus 2019 at 6:36 am

  Informatief artikel.

 • Reply Frederique Steenen 24 april 2019 at 12:01 pm

  Wauw wat leuk en super mooi zeg! 🙂

 • Reply Eline Schreurs 2 november 2018 at 9:26 am

  Dat is echt supermooi en zo origineel.
  Ik wist niet een dat dit kon maar wat een leuk aandenken is dat aan de geboorte!

  Groetjes,
  Eline van Sukhi.nl

 • Leave a Reply